Serveis en línia
INICI > Notícies > L'alumne Jairo Toapanta guanya el 1er premi de Pastisseria Bartolomeo Scappi

L'alumne Jairo Toapanta guanya el 1er premi de Pastisseria Bartolomeo Scappi
11/04/2019  

Aquesta setmana els estudiants de 3r curs de TCGR, Jairo Toapanta i Ferran Herrera han representat el CETT en l’edició 2019 del concurs internacional que organitza l’Istituto d’Istruzione Superiore Bartolomeo Scappi a Castel San Pietro Terme, Bolonya. En Jairo Toapanta s’ha proclamat guanyador del 1er premi de pastisseria, enhorabona Jairo!

Els organitzadors, així com la majoria d’escoles participants, pertanyen a l’Associació Europea d’Escoles d’Hoteleria (AEHT) a la que el CETT es va adherir en 2015.

A més de participar en les competicions de Pastisseria i Cocteleria respectivament, Jairo Toapanta i Ferran Herrera, que han estat acompanyats pel professor i Cap de Cuina de l'Escola Tècnica Professional, Oscar Teixidó, han dissenyat una petita mostra de la cuina catalana en el context de l’esdeveniment "Very Slow Italy – Fiera di primavera della Città Slow”, organitzat per l’Ajuntament de Castel San Pietro i el patrocini de la Ciutat Metropolitana de Bolonya, Regió Emilia-Romanya, i la col·laboració de comerciants i empreses locals.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=380258

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014