Notícies

Hotel 679 guanya el Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius 2019, enhorabona!

21/06/2019  
Fotografia de: Hotel 679 guanya el Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius 2019, enhorabona! | CETT

El projecte Hotel 679 és el mereixedor del Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior de l'ETP-CETT del curs 2018-2019 convocat per la Fundació Gaspar Espuña-CETT. Hotel 679, creat pels alumnes del Cicle Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics, Francisco García, Marta Blasco, Christian Sierra i Guillermo Salas, i tutoritzat pel professor Ramón Rodrigo, és un hotel urbà de quatre estrelles superior situat al centre de Barcelona i caracteritzat per oferir un espai de tranquil·litat en mig del caos urbà i un servei d'excel·lència dirigit exclusivament a cuidar el client.

El jurat reunit aquest dimecres 19 de juny de 2019 al Campus CETT-UB i format per Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT; Daniel Imbert, professor de l’EU CETT-UB i coordinador de l’especialitat de Màster en Gestió Turística de les Destinacions Urbanes; i Núria Louzao, professora de l'EU CETT-UB, va decidir per unanimitat atorgar el premi a Hotel 679 per la viabilitat del projecte i la professionalitat i excel·lència demostrada per part dels alumnes, tant en l'elaboració d'aquest com en la defensa oral davant del jurat.

Els altres projectes candidats a guanyar el premi i presentats davant del jurat van ser:

Clair de Lune dels alumnes de Cicle Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics: Ester Yagües, Cristina Manuela Florea, Francisca Estefanía Núñez i Ainhoa Racero.

The Lord of The Rooms dels alumnes de Cicle Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics: Arnau Cuevas, Martí Prat, Ajay Ferre i Antoni Ramon.

One Team dels alumnes de Cicle Superior en Agències de Viatges i Organització d'Esdeveniments: Sonia Cussó, Michela Emilia Vistarini i Pearl Psalm Fetalvero.

La Fundació Gaspar Espuña-CETT, com a entitat d’interès social, convoca anualment els premis per impulsar la formació, la investigació i el coneixement en els sectors del Turisme, l’Hoteleria i la Gastronomia entre els alumnes de l’ETP-CETT. Tota la informació sobre els premis i les bases d'enguany disponibles en aquest enllaç.

El lliurament dels premis tindrà lloc a l’octubre coincidint amb l’Acte d’Inauguració del Curs Acadèmic del CETT-UB 2019-2020.

Enhorabona als premiats i a tots els alumnes participants pel rigor dels seus projectes i les brillants defenses que van realitzar.

Podeu trobar totes les imatges de la jornada del 19 de juny a l'àlbum de fotos del següent enllaçhttp://bit.ly/fotos-PremiCicles2019 


Si encara estàs pensant què estudiar al curs 2019-20, informa't ara dels nostres Cicles Formatius en Turisme, Hoteleria i Gastronomia, i estudia en un campus internacional d'excel·lència: http://bit.ly/cicles-formatiusCETT Reserva de places obertes!