Serveis en línia
INICI > Notícies > El CETT participa en la jornada "Cuina, alimentació i societat"

El CETT participa en la jornada "Cuina, alimentació i societat"
04/10/2019  

Dins del marc del Tercer Congrés Català de la Cuina, el 26 de setembre es va celebrar la jornada "Cuina, alimentació i societat" coorganitzada pel CETT, el Campus de l’Alimentació i la Fundació Institut Català de la cuina i de la cultura Gastronòmica.

Nan Ferreres, directora de l'Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT,  va participar a la taula inaugural, que va anar seguida de la conferència inaugural, a càrrec Dr. Jesús Contreras. El professor emèrit del Departament d'Antropologia social de la Facultat de Geografia i Història de la UB va vincular els canvis que hi ha hagut a la cuina al llarg de la història de la humanitat amb els socials.
 
Després de la pausa-cafè, que van oferir alumnes i professors del CETT, la jornada va continuar amb una taula rodona que girava entorn la reducció del malbaratament alimentari i en què hi va participar Felipe Celis, professor del CETT i expert en la matèria. A l'acte  també va participar Nil Cervià, alumni del CETT i actual cuiner del Celler de Can Roca.

La conferència de clausura va anar a càrrec de la xef Carme Ruscalleda, que va vincular l’alta cuina amb la producció de productes de proximitat per tal de dinamitzar el territori i recuperar tradicions culinàries perdudes.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=422192

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014