Serveis en línia
INICI > Notícies > Col·labora amb el Gran Recapte d'Aliments

Col·labora amb el Gran Recapte d'Aliments

18/11/2019  

Un any més, el CETT contribueix a fer difusió del Gran Recapte d’Aliments, la campanya de recollida d’aliments bàsics per a persones en situació de en risc d’exclusió social, que aquest any se celebra els dies 22 i 23 de novembre.

Aquest és un dels moviments ciutadans d’acció solidària més importants que hi ha actualment a Catalunya. En l’edició anterior, es van recollir 4.452.000 quilos d'aliments, gràcies a 2 milions de ciutadans i ciutadanes i a més de 28.000 persones voluntàries.

Com col·laborar-hi:

Donacions: Consulta els diferents punts habilitats per fer donacions o bé fes una donació online.

Voluntariat de recollida: Inscriu-te per participar en la recollida d’aliments al teu punt més proper els dies 22 i 23 de novembre.

Voluntariat de classificació: Participa en la classificació els aliments que s’han recollit.

La responsabilitat social, a l’ADN del CETT

La responsabilitat social empresarial (RSE) forma part de l’essència del CETT des dels seus inicis. L’aposta per la sostenibilitat i el respecte per l’entorn és inherent al compromís fundacional, i per això, forma part de la planificació estratègica, a partir de la qual es defineixen i es desenvolupen diferents accions en els àmbits social, ambiental i econòmic.

Són vàries les iniciatives que es porten a terme des de les diferents àrees i des de la Fundació CETT. A més, l’organització compta una Comissió d’RSE, formada per voluntaris i voluntàries de l’equip del CETT.

Agenda
 
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014