El CETT s'incorpora a la Xarxa de Solucions pel Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides

10/01/2020  
Fotografia de: El CETT s'incorpora a la Xarxa de Solucions pel Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides | CETT

El Comitè Executiu de la Xarxa de Solucions pel Desenvolupament Sostenible (SDSN) de les Nacions Unides ha aprovat la incorporació del CETT com a membre de la xarxa per tal de treballar conjuntament pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i de l’Agenda 2030. 

El CETT reforça així la voluntat de crear xarxa i treballar per la generació de coneixement aplicat en relació al turisme sostenible. Participar en la SDSN permetrà al CETT treballar conjuntament amb d'altres entitats acadèmiques, institucionals, privades i socials amb l’objectiu que el sector turístic contribueixi efectivament a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i a l'Acord de París sobre el Canvi Climàtic, mitjançant l'educació, la investigació, l'anàlisi de polítiques i la cooperació global.

En aquesta línia, des del 2019 el CETT també forma part de la nova la Junta Directiva de Membres Afiliats de l’Organització Mundial del Turisme de les Nacions Unides, l’òrgan encarregat de la promoció d’un turisme responsable, sostenible i accessible per a tothom, una meta que el CETT comparteix.