El CETT al món

07/05/2020  
Fotografia de: El CETT al món | CETT

Fa uns mesos us vam informar que la Genoveva Gorchs emprenia un viatge al voltant del món per conèixer alumni i poder saber de primera mà com es troben, com han viscut la seva transformació professional i personal en un entorn internacional un cop han acabat els seus estudis al CETT i, així, compartir la seva experiència des de la ciutat on ara viuen a la resta d'alumni.

El viatge no ha finalitzat, però sí que hem hagut de fer una aturada i quedar-nos a casa. És per aquest motiu que hem decidit avançar la mostra del projecte i compartir aquestes experiències, no volem esperar més!

Des de @CETT_UB i @CETTALUMNI i amb la col·laboració de Genoveva, que ha fet possible gran part d’aquesta iniciativa, estem orgullosos de presentar el projecte #CETTWANDERLUST.

Cada 15 dies anirem compartint totes aquestes experiències recopilades dels nostres alumni arreu del món. Podràs veure el vídeo al canal de YouTube de @CETT_UB i a IGTV de @CETTALUMNI. També el compartirem a  LinkedIn i Facebook, no t’ho pots perdre!