Per segon any consecutiu 2 alumnes de l'Escola d' Hoteleria CETT entre els 10 finalistes del II Premio Promesas de la Alta Cocina

17/05/2013  
Fotografia de: Per segon any consecutiu 2 alumnes de l'Escola d' Hoteleria CETT entre els 10 finalistes del II Premio Promesas de la Alta Cocina | CETT

L' escola d'alta cuina Le Cordon Bleu Madrid ha publicat els 10 finalistes del II Premio de Promesas de la alta cocina. Els aspirants, provinents de toda España, competiran a la final del pròxim 31 de maig a la seu de Le Cordon Bleu Madrid.

L'Escola d'Hoteleria del CETT, per segon any consecutiu, estarà doblement representada a la final.

Els alumnes que han passat a la final són:

Victor Ródenas i David Esteve.

Els nostres alumnes hauran de competir amb d'altres 8 candidats provinents d'escoles de cuina de la resta de l'estat: José Pablo Arán Martínez -Almería IES Almeraya- Daniel Castro Espinar-Sevilla IES Heliópolis- Israel Coria Torrero -Madrid Escuela de Hostelería y Turismo Simone Ortega-Cristian Domínguez Quirós -Tarragona Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils- María Dolores Hedrera Bustillos -Sevilla IES Heliópolis -Francisco José Martín García-Cádiz IES Escuela de Hostelería San Roque -Yarely Pérez Vera -Las Palmas de Gran Canaria CIFP San Cristóbal- Alejandro Villa Pérez -Asturias IES de Pravia- 

La final se celebrarà el dia 31 maig 2014 a Le Cordon Bleu Madrid, on els 10 finalistes hauran d'elaborar les seves receptes. Seran avaluades les tècniques utilitzades en la preparació, l'originalitat, el sabor, la presentació i l'exposició del plat preparat. El jurat estarà compost per xefs professors de Le Cordon Bleu i per cuiners de prestigi convidats per l'Escola.


Els guanyadors del Premi obtindran una beca per estudiar a Le Cordon Bleu Madrid: 

Primer premi: Beca del 100% per estudiar un Diploma en la convocatòria de juliol de 2014. 

Segon premi: Beca del 100% per estudiar un Certificat en la convocatòria de juliol de 2014.



Més informació...