![]() ![]() |
Alejandra Fernández Polo, Gerent a NUT14nut14.com/
Empresa del sector de la seguretat alimentaria, dedicada a la assessoria,
formació i certificació en al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. A través
dels nostres coneixements i experiència en seguretat alimentaria volem
garantir la innocuïtat dels aliments, centrant-nos en una producció segura
de l'aliment "des de la granja fins a la taula". Volem ampliar la zona de seguretat de les persones al·lèrgiques i intolerants més enllà de les fronteres de la seva llar, fins el teu restaurant. ¿Perquè NUT14? - La seguretat de tractar amb persones físiques no una
plataforma virtual, nosaltres oferim la capacitat d'observació, reflexió i
adaptació.
- El nostre coneixement i actualització constant sempre al teu abast. - Adaptem la normativa a les teves necessitats, els estàndards no rendeixen. - Oferim el recolzament i assessorament personalitzat. - La confiança d'estar sempre en contacte directe. Com pots col·laborar:Tens un RESTAURANT? Les persones al·lèrgiques son clients extremadament fidels. Moltes persones al·lèrgiques o intolerants alimentaries es senten limitades a menjar a casa. Per aquest motiu, quan troben un establiment que s'adapta amb seguretat a les seves necessitats no només es converteixen en clients regulars i freqüents, si no que escullen aquest lloc per portar la família i els amics. Vols servir menjar per al·lèrgics i intolerants? TRUCA'NS! Compleix el teu RESTAURANT amb la nova normativa sobre al·lèrgies i
intoleràncies alimentàries? El 13 de Desembre de 2014 va entrar en vigor el Reglament Europeu 1169/2011 sobre la informació alimentaria facilitada al consumidor, que obliga a informar sobre els al·lèrgens que contenen els plats. A NUT14 oferim serveis que li serviran per complir els requisits legals que se li exigeixen, adaptats al seu establiment. Estigues informat, segueix-nos a LinkedIn Ets AL·LÈRGIC o INTOLERANT a algun aliment? Estigues informat sobre els nous locals on menjar de forma segura, segueix-nos a: Facebook i Twitter |