Ha oblidat la seva clau?
Fotografia de: Detall | CETT
Emprenedors
Fotografia de: Detall | CETT

Projectes i emprenedors

Fotografia de: Detall | CETT Fotografia de: Detall | CETT

Angela Fermín, CEO a Collage Studio

www.collagestudio.es

Des de Collage Studio oferim solucions creatives a necessitats de comunicació.

Mitjançant la interpretació de briefings, treballem la identitat corporativa i editorial així com la generació d'elements memorables i singulars, sempre de la mà de la creativitat i l'artesania, controlant el procés des del seu inici fins a la seva presentació final i posada en escena.

La nostra versatilitat i experiència ens permet donar suport en tot allò que necessitis o en algunes de les coses necessàries relacionades amb el teu esdeveniment o projecte; des de la seva conceptualització inicial fins la localització d'espais, creació de campanyes en xarxes socials, càtering, decoració, transport, coordinació i muntatge el dia del esdeveniment, etc. La nostra principal missió és fer que qualsevol tipus de projecte, sigui gràfic o presencial sigui un èxit per els nostres clients.

Treballem adaptant-nos a l'equipo i proveïdors del client, o bé en modalitat d'outsourcing (externalizació de l'esdeveniment) amb equip i proveïdors propis, ja que comptem amb un nodrit equip de col·laboradors que inclouen professionals especialitzats de contrastada trajectòria.


Com pots col·laborar:

Creiem que el nostre servei de comunicació i imatge per empreses es degut al nostre background i coneixement de diversos sectors, juntament amb el nostre producte, poden tenir cabuda i ser interessant per molts antics alumnes del CETT! De manera que seria genial que mitjançant la plataforma d'antics alumnes poguéssim contactar i oferir els nostres serveis de disseny i gestió d'esdeveniments als múltiples sectors directa o indirectament relacionats amb el turisme.

Premsa:

"Fes-ho tu mateix: botigues i tallers de treballs manuals"

Publica un comentari: