Noticies >

Noticies

Resultats

01.09.2022

Paula Loa, Wedding Manager at Six Senses Ibiza: "El grau de Turisme i el màster del CETT m'han ajudat a créixer ràpidament a la companyia"

#alumnidelmes

La Paula Loa té 26 anys i va néixer a Barcelona. Ha estudiat el Grau en Turisme i el Màster en Direcció d’Empreses Turístiques especialitzat en l’organització d’esdeveniments al CETT. Ha treballat en recepcions d’hotel, restaurants i, majoritàriament, en l'organització d’esdeveniments. Li agraden la música i anar a concerts, i està aprenent a tocar l’ukelele. Sempre busca qualsevol moment per v...

Llegir tot
01.07.2022

Salvador Vieta, propietari del Burinot Vermuteria: "El CETT és una aposta segura"

#alumnidelmes

El Salvador Vieta té 31 anys. Va néixer a Barcelona. És de Gràcia de tota la vida. Les seves aficions són cuinar, menjar, boxa, la musica, viatjar, navegar i esquiar. No va acabar l'ESO i als 17 anys va decidir estudiar un PGS de cuina per fer la prova d’accés a Grau Mitjà. L’any següent es va matricular al CETT per fer el Grau Mitjà de Cuina i Serveis de Restauració (cuina i sala) i al segon a...

Llegir tot
01.06.2022

Marta Herrero, Digital Marketing & Sales Manager a l'Hotel Restaurante Villa Retiro: "El CETT et prepara per ser resolutiva"

#alumnidelmes

La Marta Herrero té 26 anys. És de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), tot i que per motius laborals resideix a Xerta, al Baix Ebre. Va començar a estudiar un grau superior d'agències de viatges i gestió d'esdeveniments. Després va seguir amb la carrera de Direcció turística i finalment va fer un màster en màrqueting digital i e-commerce. La formació la troba essencial per al seu progrés perso...

Llegir tot
18.05.2022

OFERTA LABORAL TAST A LA RAMBLA 2022

VOLS TREBALLAR EN LA NOVA EDICIÓ 22' DEL TAST A LA RAMBLA? Del 2 al 6 de juny T'estem buscant!! VACANTS CUINA: 24 PLACES ( Cuina autor, pastisseries, cuina tradicional, tapes i platillos) Funcions: estar al costat dels xefs i pastissers de Barcelona donant suport. DATES DE L'ESDEVENIMENT: *DIJOUS 2 (11:30h - 16:30h) *DIVENDRES 3 (11:30-17:30) *DISSABTE 4 (11:30h - 16:30h / 19:30h - 22:30h)...

Llegir tot
01.05.2022

Matilde Jiménez, Hospitality Consultant a EY: "En el Grau de Turisme, quasi tot és possible"

#alumnidelmes

Matilde Jiménez té 29 anys i va néixer a Barcelona. Va estudiar el Grau de Turisme amb la menció de Direcció Hotelera al CETT i es va graduar el 2014. Li agrada molt llegir, aprendre idiomes nous i cuinar. Actualment, treballa com a Hospitality Consultant a EY . Estudiar Turisme Quan i per què vas decidir estudiar al CETT? Què destacaries del Grau de turisme? Recordo el moment en què v...

Llegir tot
01.03.2022

Iris Martinez, Alumni del mes de març

#alumnidelmes

"El gran avantatge que tenim com a experts en Turisme és la versatilitat que hem guanyat amb els anys, i com estudiants d’aquest món heu d’aprendre i provar en diferents llocs per saber on voleu estar en cada moment." • Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar al CETT: Quan arriba el moment de decidir que vols estudiar pot ser que ho tingu...

Llegir tot
01.02.2022

Gabriel Lucas Dimmock, Alumni del mes de febrer

#alumnidelmes

• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar al CETT: Vaig decidir estudiar el curs de Tècnic Superior de Sommelier del CETT-UB els anys 2014 – 2016 perquè després de veure i conèixer diferents exalumnes de prestigi i campions d'Espanya de Sommelier tots coincidien que era la millor escola i la que millor em formaria de cara a ser competitiu. A més, només veure els ...

Llegir tot
01.01.2022

Miquel Camprubí, Alumni del mes de gener

#alumnidelmes

• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar el grau en Direcció hotelera: A segon de batxillerat, vaig anar al saló de l’ensenyament i dins un mar de dubtes, vaig acostar-me a l’stand del CETT. Dins les meves possibilitats hi havia Sociologia, ADE o turisme, però després de parlar amb el personal del CETT, vaig decantar-me per la branca del turisme. Aleshores, no t...

Llegir tot
01.12.2021

Cristina Quílez, Alumni del mes de desembre

#alumnidelmes

• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar Turisme al 2015: L’any 2011 estava de viatge amb la meva família per Mònaco i em vaig enamorar completament del luxe que desprenia l’hotel que hi ha davant del casino de Montecarlo. Vaig pensar: “jo de gran vull treballar aquí”. Un cop al batxillerat, vaig escollir optatives més enfocades al món hoteler, com economia d...

Llegir tot
01.11.2021

Carla Casanovas, Alumni del mes de novembre

#alumnidelmes

• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar Turisme al 2015: Des de que sóc molt petita he tingut la sort de viatjar bastant, ja que als meus pares els hi encanta. Quedar-me en hotels constantment i veure què feien els professionals va començar a despertar-me interès. A l’hora d’escollir una carrera, estava una mica indecisa ja que feia temps que em rondava pel cap...

Llegir tot