Àngels Bescós, Alumni del mes de gener

01.01.2021
 
Àngels Bescós, Alumni del mes de gener

• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar aquesta carrera

Vaig realitzar els meus estudis de Tècnica d’Empreses i Activitats Turístiques, T.E.A.T, en els anys 1991-94. Com molts estudiants, quan vaig acabar el batxiller, no tenia clar què estudiar i tampoc tenia una passió que em definia, però si que m’agradava viatjar, conèixer noves cultures i el tracte amb la gent. Va ser visitant el Saló de l’ensenyament de Barcelona, quan vaig conèixer els estudis de Turisme, i em van agradar les assignatures i la preparació que et donava a l’hora de treballar en les diferents àrees relacionades amb el Turisme, com hotels, agències de viatge, Congressos, etc.

• Com ha sigut la teva "Experiència CETT"? CETT em va agradar des del primer moment. Durant els tres anys que hi vaig estudiar, vaig aprendre de bons professionals, vaig fer grans amistats que encara perduren, i vaig trobar el suport que vaig necessitar per fer les pràctiques. Les assignatures estaven molt orientades a l’empresa, i hi havia una bona comunicació Escola-Alumne.

• Ens podries explicar com ha evolucionat la teva carrera professional? Després de fer pràctiques en hotels, oficines d’informació turística i agències de viatge, em va sortir l’oportunitat de treballar en l’agència on vaig realitzar les pràctiques, i vaig exercir d’agent de viatges durant 18 anys, fins que al 2015, juntament amb una sòcia, vaig emprendre el meu negoci ¡, l’agència de viatges «Somia viatges i Events». Durant aquest cinc anys ens hem especialitzat en viatges de grup i viatges personalitzats.

• Quins consells donaries als estudiants que com tu, en el seu moment, acaben de sortir del CETT? El meu consell és que facin totes les pràctiques que puguin i en diferents àrees del Turisme, perquè és així com es descobreix el que t’agrada, ja que la base teòrica s’obté amb els estudis, però la pràctica és molt important per completar els coneixements i adquirir experiència , i així poder aplicar a altres oportunitats de feina. I sobretot, si tenen l’oportunitat d’anar a l’estranger que ho facin, perquè és la millor forma d’aprendre idiomes.

Categories
#alumnidelmes