Spanish Liquors

15.03.2021
 
Spanish Liquors

L’Albert Álvarez i la Cristina Fernández es van conèixer quan ell feia 2º i ella 1er al CETT; i tots dos cursaven el Grau Mig en Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració.

A l'acabar els seus estudis, l’Albert es va especialitzar en cocteleria. Va obtenir el Diploma Superior en Cocteleria i Mixologia i això li va permetre treballar com a bartender i bar manager en diversos cocktail bars i hotels 5*G.L de la ciutat de Barcelona.

Per altre banda, a la Cristina sempre li ha apassionat la cuina i el món dels vins. Amb el Diploma Superior de Sommelier del CETT que va obtenir, va poder treballar com a tal en restaurants, distribuïdores de vins i fins i tot com a xef privat en un veler de luxe.

Actualment, s’han unit arrel del confinament per dur a terme una idea que feia temps que els hi voltava pel cap: Spanish Liquors. Un somni fet realitat!

Han creat una start-up drink-tech amb una proposta de valor ben clara: divulgar l’origen, cultura i tradició de les begudes espirituoses i còctels del territori espanyol. Comencen per l’orujo, continuen amb el brandy i la ratafía fins arribar a la sangria, rebujito i rom cremat, entre moltíssims altres. Ofereixen tot tipus de serveis B2B com assessoria, brand ambassador i community manager per marques i empreses de la indústria de begudes.

També serveis B2C com poden ser formacions, tallers i tasts per amateurs I professionals del sector de la restauració del canal Horeca i Gran Consum. En paraules dels dos cofundadors: “Volem que les tradicions, costums I festes que han passat de pares a fills, generació rere generació, no quedin en l’oblit”.

L’Albert ens explica que ha detectat una gran manca de coneixements i informació dels destil·lats, licors i begudes de producció nacional en la societat de forma general. La Cristina afegeix que Spanish Liquors és un portal indispensable per donar a conèixer petits productors locals, estar al dia de les notícies del sector i aprendre i continuar formant-se en cocteleria i spirits.

Just acaben de llançar la seva botiga online i ara comencen a treballar en el seu primer producte: “Ready Cocktail Box”. Aquests dos ex-alumnes del CETT, joves i emprenedors, apunten alt i cal tenir-los en compte. De ben segur que marcaran un abans i un després en el món de les begudes nacionals. Tot un repte que, amb esforç, passió, dedicació i professionalitat, ens mostren que qualsevol fita és possible d'aconseguir!

Us deixem la seva web per a que ho pugueu veure vosaltres mateixos! www.spanishliquors.es