Luz Alvarado, Alumni del mes d'abril

01.04.2021
 
Luz Alvarado, Alumni del mes d'abril

• Ens agradaria que ens expliquessis com i per què vas decidir realitzar els teus estudis a CETT.

Vaig venir al CETT a l’any 2009 des de la República Dominicana, havia obtingut una beca de govern per estudiar un màster a Espanya, estava recentment egressada de la carrera de Turisme. El que em va portar a Barcelona i al CETT en realitat va ser el programa del màster. Vaig ser de les primeres, si no la primera, generació de l'especialitat E-TOURISM: ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING I COMERCIALITZACIÓ dins del Màster Oficial de Gestió Estratègica de l'Empresa Turística. De tots els programes als quals podíem optar, amb aquesta especialitat va ser amor a primera vista. Ja tenia experiència en màrqueting, comercial i revenue, així que consolidar aquests coneixements amb una visió digital i estratègica em venia com anell a el dit.

• Com ha estat la teva "Experiència CETT"?

Com expatriada, amb tot el que comporta arribar a un país nou a nivell emocional, he de dir que vaig tenir sort d'arribar a un centre com el CETT. On de seguida et senties rebuda, on teníem moltíssim suport de l'equip coordinador, així com accés a excel·lents professors i professionals. No negaré que va ser dur, al CETT no tenen contemplacions pel que fa a el nivell d'exigència dels programes d'estudi (jeje), però, estic orgullosa de ser exalumna i haver participat durant aquest any d'estudis en totes les jornades, activitats, etc., que organitzava el CETT. A més vaig estar allotjada amb els altres companys a Àgora, vaig participar en els cursos de català gratuïts que oferia el centre, vaig aprendre el que era una Castanyada o Tió per Nadal, de veritat una gran experiència.

• Ens podries explicar com ha evolucionat la teva carrera professional?

Gràcies a la TROBADA ESCOLA + EMPRESA de l'any 2010, vaig conèixer Jordi Crespo que en aquest moment estava com reclutador per Grup Sagardi. Una altra vegada, participar activament en les activitats organitzades pel CETT va propiciar aquesta trobada i una posterior oportunitat laboral en un inici en pràctiques, després de Juliol 2010 conclòs el màster com a Coordinadora de Comunicació Online per a tot el Grup Sagardi. Després he estat uns anys en hotels de grans grups com Princess Hotels i Majestic Hotel Group. Vaig passar un any en el sector Farma, i ara estic emprenent "seriosament" dedicada a temps complet a ChartOk.com un Software de col·laboració per a Hotels que incorpora un Assistent de Treball Intel·ligent, un projecte en el qual em vaig embarcar a inicis de 2019 juntament a Joan Sanz, cofundador i ex alumne del CETT.

• Quins consells donaries als estudiants que com tu, en el seu moment, acaben de sortir de l'CETT?

Primer de tot, que el portin amb orgull i usin com a carta de presentació, el prestigi de centre us obrirà moltes portes. Treballar la vostra marca personal, explorar i tenir curiositat del que passa al voltant. Construir xarxa que mai sobra. I trucar al CETT si teniu idees, iniciatives que aportar a el sector, als vostres companys i companyes, i futurs egressats.

Categories
#alumnidelmes