Albert Álvarez, Alumni del mes de maig

01.05.2021
 
Albert Álvarez, Alumni del mes de maig

• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir realitzar aquesta formació.

A l'adolescència va sorgir el meu interès per l'Hosteleria però, en especial, per la cocteleria i les begudes espirituoses. Em volia assemblar a Tom Cruise a la pel·lícula "Cocktail". Així que vaig decidir cursar els estudis en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració a l'Escola d'Hosteleria i Turisme CETT de Barcelona formant part de la promoció del 2009 i de la 1ª promoció del Diploma d’Extensió Universitària de Cocteleria i Mixologia. Vaig decidir realitzar els meus estudis en aquesta escola universitària bàsicament per la reputació que tenia en aquest sector, pel tracte que vam rebre i les fantàstiques instal·lacions que ja tenien aleshores.

• Com va ser la teva "Experiència CETT”?

La meva experiència al CETT ha estat molt gratificant. A més a més, de contribuir en la meva formació i generar-me curiositat i autoexigència per seguir creixent en l’àmbit professional, m’han dotat de companys de classe amb els quals avui dia encara tinc contacte i són bons amics.

• Ens podries explicar com ha evolucionat la teva carrera professional?

Un cop acabats els meus estudis al CETT vaig treballar de Bartender i Bar Manager en diversos Cocktails Bars i Hotels de 5* G.L de la ciutat de Barcelona durant anys, alhora que ampliava els meus aprenentatges convertint-me en Formador Homologat del Brandy i Vi de Jerez. Posteriorment, el meu interès va ser dirigir amb èxit i eficàcia equips humans, gestionar departaments, comercialitzar el producte i executar una correcta gestió financera pel que vaig cursar un Postgrau en Gestió i Restauració permetent-me treballar com a F&B Manager gestionant bars i cafeteries del sector Horeca.

Actualment, junt amb una companya i amiga del CETT hem creat la nostra pròpia empresa, Spanish Liquors, destinada a divulgar la cultura i tradició de la beguda espanyola.

• Quins consells donaries als estudiants que com tu, en el seu moment, acaben de sortir del CETT?

En primer lloc, que segueixin aprenent i formant-se. Que comencin i indaguin en els diversos àmbits fins a trobar el camí que més els agrada. Ja que en l’Hosteleria hi ha moltes disciplines i just ara és quan comencen. I, en segon lloc, adoptar una bona actitud allà on vaguis, mostrant interès i ganes perquè quan menys t’esperes, pot aparèixer qualsevol oportunitat laboral.

Categories
#cettalumni