Miquel Camprubí, Alumni del mes de gener

01.01.2022
 
Miquel Camprubí, Alumni del mes de gener

• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar el grau en Direcció hotelera:

A segon de batxillerat, vaig anar al saló de l’ensenyament i dins un mar de dubtes, vaig acostar-me a l’stand del CETT. Dins les meves possibilitats hi havia Sociologia, ADE o turisme, però després de parlar amb el personal del CETT, vaig decantar-me per la branca del turisme. Aleshores, no tenia clar si un grau universitari em vindria molt gran, és per això que també em vaig informar sobre els mòduls de grau superior que feien. Vaig pensar que era una bona oportunitat tant per venir a viure a Barcelona i per saber si realment el turisme era el sector al que volia dedicar-me, de manera que vaig optar per fer el grau superior. Tenint el tècnic superior en gestió d’allotjaments turístics (Promoció 2013-2015), em convalidaven bastants crèdits, fet que em va motivar a seguir estudiant en aquest cas la carrera de turisme especialitzada en direcció hotelera (Promoció 2015 – 2019).

• Com ha sigut la teva "Experiència CETT"?

Llarga, però molt bona. Tal I com he dit, primer vaig fer el mòdul de grau superior I després la carrera. En total, va ser una experiència de cinc anys I mig de les quals m’emporto molts coneixements, experiències I bons amics. També he conegut grans professionals que m’han aportat coneixements imprescindibles pel meu dia a dia. Considero que el CETT és un bon lloc per aprendre I formar-se.

• Ens podries explicar com ha evolucionat la teva carrera professional?

Vaig començar al departament de vendes a l’hotel Alimara, però amb la intenció de conèixer diferents tipus d’establiments I diferents departaments així que a les segones pràctiques vaig optar per estar a la recepció de l’hotel Ibis Barcelona Centre. Vaig fer de recepcionista durant cinc anys en diferents empreses com: Generator Hostels, Onix Hotels, Rent Top Apartments o Senator. Quan vaig acabar la universitat, vaig anar a Canadà un any I allà vaig treballar a un restaurant. Al tornar, vaig estudiar un màster de Revenue Management perquè és una posició que sempre m’havia generat bones impressions, I a dia d’avui soc Revenue Manager a una empresa d’apartaments turístics.

•Quins consells donaries als estudiants que com tu, en el seu moment, acaben de sortir del CETT?

Que no tinguin por a equivocar-se, que lluitin per allò que els apassiona i que no perdin el contacte de professors, companys I amics. De fet, treballo a l’empresa que treballo perquè em va contactar el meu company del TFG oferint-me treballar amb ell.

Moltes gràcies per participar en aquest projecte.

Categories
#alumnidelmes