Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
15.11.2019

Presentació estudi sobre l'ús del màrqueting digital en el sector de l'allotjament turístic

Presenten un estudi pioner sobre l'ús del màrqueting digital en el sector de l'allotjament turístic a Catalunya

El CETT, centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, i la Fundació Jordi Comas Matamala presenten un estudi pioner que analitza l'ús del màrqueting digital en el sector de l'allotjament turístic a Catalunya, en el marc de les Jornades sobre turisme i societat, organitzades per la Fundació Jordi Comas i l'Agència Catalana de Turisme. Es tracta del primer estudi d'aquestes característiques que es fa al territori i que determina l'impacte i la integració de les eines digitals en les empreses del sector.


Les conclusions de l'estudi, dirigit per la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, el Dr. Oriol Anguera-Torrell, director del Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració CETT-UB i la investigadora i professora de màrqueting digital, Claudia Langer, es faran públiques a Girona, en el transcurs de la jornada 'Turisme i societat' que, enguany, porta per títol 'L'anàlisi de dades, clau de l'èxit', a partir de les 10.30 h.


"Aquest estudi ens permet tenir una radiografia de la realitat dels allotjaments turístics de Catalunya pel que fa a les seves estratègies de màrqueting digital i creiem que aportarà dades rellevants que contribuiran al desenvolupament i la competitivitat de les empreses del sector", avança el Dr. Oriol Anguera-Torrell.


La jornada és un fòrum d'anàlisi i debat de tendències en el turisme que compta amb la participació de professionals, acadèmics i representants institucionals relacionats amb el sector. Les inscripcions es poden fer a través de www.fundaciojordicomas.org


Tema

Presentació de l'estudi 'L'ús del màrqueting digital al sector de l'allotjament turístic a Catalunya'

Data i hora

Divendres, 15 de novembre de 2019 a les 10.30 h

Ubicació

CaixaFòrum Girona (Carrer dels Ciutadans, 19, 17004 Girona)

Ponent

Dr. Oriol Anguera-Torrell, director del Grup de recerca en Allotjaments Turístics i Restauració CETT-UB

Esdeveniment

Jornada 'Turisme i societat: L'anàlisi de les dades com a clau de l'èxit', de la Fundació Jordi Comas Matamala

Hora: 10:30

Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: