Presentació estudi sobre l'ús del màrqueting digital en el sector de l'allotjament turístic

15.11.2019

Presenten un estudi pioner sobre l'ús del màrqueting digital en el sector de l'allotjament turístic a Catalunya

El CETT, centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, i la Fundació Jordi Comas Matamala presenten un estudi pioner que analitza l'ús del màrqueting digital en el sector de l'allotjament turístic a Catalunya, en el marc de les Jornades sobre turisme i societat, organitzades per la Fundació Jordi Comas i l'Agència Catalana de Turisme. Es tracta del primer estudi d'aquestes característiques que es fa al territori i que determina l'impacte i la integració de les eines digitals en les empreses del sector.


Les conclusions de l'estudi, dirigit per la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, el Dr. Oriol Anguera-Torrell, director del Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració CETT-UB i la investigadora i professora de màrqueting digital, Claudia Langer, es faran públiques a Girona, en el transcurs de la jornada 'Turisme i societat' que, enguany, porta per títol 'L'anàlisi de dades, clau de l'èxit', a partir de les 10.30 h.


"Aquest estudi ens permet tenir una radiografia de la realitat dels allotjaments turístics de Catalunya pel que fa a les seves estratègies de màrqueting digital i creiem que aportarà dades rellevants que contribuiran al desenvolupament i la competitivitat de les empreses del sector", avança el Dr. Oriol Anguera-Torrell.


La jornada és un fòrum d'anàlisi i debat de tendències en el turisme que compta amb la participació de professionals, acadèmics i representants institucionals relacionats amb el sector. Les inscripcions es poden fer a través de www.fundaciojordicomas.org


Tema

Presentació de l'estudi 'L'ús del màrqueting digital al sector de l'allotjament turístic a Catalunya'

Data i hora

Divendres, 15 de novembre de 2019 a les 10.30 h

Ubicació

CaixaFòrum Girona (Carrer dels Ciutadans, 19, 17004 Girona)

Ponent

Dr. Oriol Anguera-Torrell, director del Grup de recerca en Allotjaments Turístics i Restauració CETT-UB

Esdeveniment

Jornada 'Turisme i societat: L'anàlisi de les dades com a clau de l'èxit', de la Fundació Jordi Comas Matamala

Hora: 10:30

Publica un comentari: