Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
19.04.2017

Beca Vila Viniteca

Fundada al 1932 a Barcelona, i actualment dirigida per la tercera generació, Vila Viniteca és una de les distribuïdores de vins més importants d’Europa.

Com a distribuïdora, Vila Viniteca representa en exclusiva més de 200 cellers de tot el món, amb els elaboradors més reputats a nivell nacional i mundial.

Vila Viniteca, amb l'objectiu de contribuir i ajudar a millorar la formació dels professionals del sector de la sumilleria que, per dificultats econòmiques i/o socials, no poden accedir a estudis d'especialització, convoca la 5ª Beca Vila Viniteca oferint dues beques d'estudis per fer el Curs Superior de Sommelier CETT-UB amb diploma d'extensió universitària.

Una oportunitat per adquirir nous coneixements, destreses i competències a l'àmbit de la sumilleria, una professió que ofereix un ventall cada vegada més ampli de perfils professionals i que continua despertant interès en el sector de la restauració, la comercialització i la distribució de begudes entre les empreses vitivinícoles i les iniciatives d'emprenedoria.

DESTINATARIS

Poden presentar sol·licitud de beca:

  • Professionals del sector de la restauració
  • Titulats en restauració que vulguin iniciar la formació de Superior de Sommelier, que tinguin dificultats econòmiques per accedir a aquests estudis d’especialització

DOTACIÓ ECONÒMICA i PERÍODE DE CONVOCATÒRIA

Aquesta beca té un import total de 5.000 euros i serà adjudicada en un 50% a cada un dels dos becats. Es distribuirà de la següent manera:

  • 1r becat: 1r any de Superior en Sommelier, beca de 1.250€ i 2n any de Superior de Sommelier, beca de 1.250€
  • 2n becat: 1r any de Superior en Sommelier, beca de 1.250€ i 2n any de Superior en sommelier, beca de 1.250€

El termini per concórrer a aquesta convocatòria s’estableix des del 15 de març fins el 30 de maig del 2017 (ambdós inclosos). Fora del termini establert no serà acceptada cap sol·licitud. Un cop es comuniquin els beneficiaris de la beca, no es permetrà impugnar la resolució.

Per obtenir més informació sobre el curs SUPERIOR DE SOMMELIER es pot seguir el següent enllaç.


Més informació...
Fitxer adiccional: banner_becaVilaViniteca_CETT_catala.jpg
(Cal iniciar sessió al Campus Virtual per accedir a aquest fitxer)


Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: