Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
15.11.2017

Acte de presentació del Grau Interuniversitari en Ciències Culinàries i Gastronòmiques

L'any 2014 es va posar en marxa el primer grau interuniversitari en Ciències Culinàries i Gastronòmiques. Una iniciativa liderada per la Universitat de Barcelona (Campus de l'Alimentació i Campus de turisme, hoteleria i gastronomia CETT-UB), la Universitat Politècnica de Catalunya (Escola Superior d'Agricultura de Barcelona, ESAB) i Fundació Alicia, que te com a objectiu formar a professionals amb coneixements específics que els permetin comprendre i visualitzar el sector de les ciències culinàries i la gastronomia amb una perspectiva particular: més científica, tecnològica, social, cultural i de gestió empresarial. 

El nou grau fomenta la comprensió del fenomen culinari des d'un altre prisma, i permet als alumnes triar entre dues mencions: la menció de DIRECCIÓ D’ALTA CUINA I INNOVACIÓ GASTRONÒMICA, i la de DIRECCIÓ CULINÀRIA I INNOVACIÓ EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA I COL·LECTIVITATS. Es tracta d'un grau que combina la formació en tres campus diferents aprofitant l'expertesa de cadascun d'ells, amb les pràctiques externes relacionades amb l'especialitat/menció escollida per l'estudiant. Tot això amb un engranatge perfecte que s'espera pugui plantejar temes per Treballs de Final de Grau d'interès pel sector, especialment a nivell de recerca i investigació.

Així doncs, l'objectiu que es va marcar la creació d'aquest grau no només continua estant vigent, sinó que culmina aquest curs 2017-2018 en el que es graduarà la primera promoció de professionals formats. Al Juny 2018 esperem que un grup de 40 estudiants de professionals donin el seu primer pas cap a un mercat laboral que, de ben segur, els rebreu amb els braços ben oberts.

Dit això, com a empreses del sector que pensem podríeu estar interessats en valorar els coneixements i formació rebuda pels egressats del grau, hem cregut oportú convocar-vos a un acte de presentació del Grau. Confiem que sabreu valorar la feina feta per part de les institucions que han donat forma a aquest grau interuniversitari, únic fins al moment present, i podreu posar en valor el coneixement i l'expertesa adquirits pels nostres alumnes al llarg d'aquests quatre anys de formació.

L'acte que hem organitzat tindrà lloc el proper dilluns 27 de novembre a les instal·lacions del Campus de turisme, hoteleria i gastronomia CETT-UB, en horari d'11:30-13:30.

Agrairíem que poguéssiu confirmar assistència abans del proper dijous 23 de novembre enviant un e-mail a melissa.torres@cett.cat i indicant el número d'assistents


[media:/fitxers/campushtml/Espais/286/ESDEVENIMENTS/gccg.png]

Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: