Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
04.12.2017

Inter Hotel Games by a32 Events

Marc Soler i Colomer, soci director d'a32 events, ens explica la seva història i la de la seva empresa regalant-nos molts consells i una atmosfera de pur optimisme!

"Tot va començar el 2001", ens explica el Marc, "quan vaig coincidir amb altres 30 persones en un Executive MBA a l'escola de negocis EADA". Durant 2 anys ens vam veure a classe cada dilluns i divendres, i de vegades també els caps de setmana. En acabar el curs el 2003, no ens podíem fer a la idea d'acomiadar-nos-hi sense més. S'havia creat una química especial, una relació que no és fàcil de trobar entre persones del tot desconegudes que només han compartit classes. Vist que aquest sentiment era compartit, aquest mateix any, vam decidir començar un projecte en comú, creant una empresa que es va anar especialitzant en l'àmbit del "team building". La idea era crear i potenciar en equips de persones la mateixa harmonia i química que vam tenir nosaltres en el seu moment, a través d'esdeveniments lúdics i esportius. Tot va ser molt ràpid i al març de 2004 ja estàvem a l'oficina del notari signant les escriptures de constitució de la nostra societat! ". "Una societat", ens explica, "que va posar en marxa ja el 2005 una iniciativa empresarial i esportiva, sense ànim de lucre, sota la marca de"Jocs INTEREMPRESAS® ".

Aquest esdeveniment consisteix en una sèrie d'activitats esportives, destinat a tot tipus d'empreses, que fomentin l'esperit d'equip. Però per sobre de tot, els participants juguen per una bona causa! De fet, en cada edició d'aquests jocs es tria el projecte solidari d'una ONG, la qual rep a través d'un xec solidari tot el benefici de l'esdeveniment. D'aquesta manera tots els participants gaudeixen de les activitats i de l'adrenalina dels jocs de competició sabent que estan ajudant a una causa molt important.

A partir de les primeres edicions a32 events va constatar que al sector hoteler agradava aquesta olimpíada solidària, però les dates no eren les més adequades. A partir d'aquí, es va formar un grup de treball amb responsables de l'Hotel Arts Barcelona, ​​Hotel Fairmont Barcelona, ​​Mandarin Oriental Barcelona, ​​NH Collection Tower, Hilton Hotels, Hotel Miramar Barcelona i Gran Hotel La Florida entre d'altres, per crear una versió "ad -hoc ", que va cristal·litzar a l'octubre de 2015 amb els primers Inter Hotel Games, solidaris amb l'Obra Social de Sant Joan de Déu, i amb la participació de 12 hotels i més de 300 empleats.

Aquest any 2017, en la seva tercera edició, els Inter Hotels Games, amb 28 hotels i més de 1.000 empleats, s'han recaptat 20.000 € que han estat destinats al programa "Barcelona comparteix el menjar" de l'ONG "Nutrició sense Fronteres" de Barcelona.

"Els hotels que van participar en aquestes olimpíades es van encarregar de cobrir els costos d'inscripció i els empleats que van voler jugar van contribuir amb una donació de 5 € per a cada esport escollit. A part d'aquestes aportacions individuals, els 28 hotels han cedit "1 nit per a 2 persones" a les seves instal·lacions, i els diners recaptats en aquest sorteig s'han afegit al xec solidari per Nutrició sense Fronteres ".

Marc ens anticipa que ... "per al 2018 volem expandir els jocs a institucions del sector salut com clíniques i hospitals, i crear per a ells els Salut Games, i a poc a poc portar aquestes iniciatives a altres ciutats com Madrid i València, en què ja organitzem els Jocs interempreses ".

Una veritable emoció veure la felicitat transmesa per Marc quan parla d'aquest projecte i com estan d’orgullosos els socis d'haver aconseguit junts que empreses de diferents gremis s'uneixin per una causa tan important com és la solidaritat

Gràcies a32 events!
Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: