Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
15.12.2017

Aquest mes CETT Alumni informa de Ricard Doga - Alumni '15

Ricard Doga, Alumni de la promoció 2014/2015 del Màster en Direcció Hotelera i Restauració, comparteix amb nosaltres la seva experiència en el món de l'hostaleria i del turisme.

"Des dels 14 anys ja tenia molt clar el que volia estudiar. La meva passió era, i continua sent, l'hostaleria" Ens explica el Ricard.

Va començar el seu camí a la Univesitat de Girona, estudiant un Grau en Turisme i contemporàniament es va dedicar a treballar en diversos hotels de la Costa Brava on va posar en pràctica tots els coneixements acadèmics que anava aprenent amb els seus estudis.

"Vaig treballar de botons, de recepcionista i de cambrer perquè per mi el més important era conèixer tots els departaments dels hotels. Entre els anys 2011 i 2015, a l'Hotel Ses Arrels vaig tenir l'oportunitat de ser ascendit a hotel manager, on vaig poder aprendre i posar en pràctica els coneixements adquirits a la carrera d'Hotel Management. Tot i així, creia que necessitava millorar els meus coneixements del Revenue i Management així que vaig decidir estudiar un Màster en Direcció Hotelera i Restauració al CETT-UB. Per poder dedicar-me completament a aquests estudis vaig haver de deixar la meva feina al Ses Arrels i vaig aprofitar l'oportunitat de fer pràctiques al departament de Màrqueting de l'Hotel Meridien de Barcelona ".

El Ricard va voler donar un canvi a la seva vida professional, i es va adonar que necessitava una experiència internacional on, a part de millorar-com a professional, podria aprendre un altre idioma i conèixer altres cultures.

"Em vaig assabentar que l'Hotel Roger Smith de New York faria una presentació dels seus programes d'internship al CETT-UB i no vaig voler deixar escapar aquesta ocasió. Vaig anar a la presentació, vaig fer la primera entrevista amb ells i vaig decidir aplicar per aquestes pràctiques. Vaig passar una entrevista en anglès i un qüestionari psicotècnic ... Finalment vaig aconseguir les pràctiques i vaig passar un any a New York. Aquest internship em va donar la possibilitat de treballar en tots els departaments de l'hotel, però vaig decidir dedicar més temps al departament de Revenue ja que el meu pla era ser director d'Hotel ".

Aquesta experiència va ser "un abans i un després" per el Ricard, que va aprofitar al màxim aquest entorn internacional del Roger Smith, on com diu ell "aprens a espavilar. Aprens a resoldre conflictes, a relacionar-te amb persones que tenen una cultura molt diferent a la teva, t'adaptes a diferents formes de treballar i sobretot, és la millor manera de perfeccionar els idiomes. Tots haurien d'aprofitar internship com aquests "

A la seva volta a Barcelona, ​​Ricard va començar a treballar en l'obertura del Alabriga Hotel & Homesuites 5 * GL. Fins que la cadena de Beth Hotels li va oferir treballar com a Director de l'Hotel Can Darder a la Costa Brava. Ha arribat a complir el seu somni de ser director d'un hotel i no descarta la possibilitat de tenir alumnes del CETT-UB en pràctiques, ja que com diu el "estic segur que compartim la mateixa filosofia i passió per a l'hostaleria".

 

Ricard és el clar exemple d'un alumne que, per aconseguir el que vol, s'ha compromès amb la seva passió i ha volgut millorar cada dia. Les dificultats que ens trobem en els nostres camins són sols reptes que ens presenta la vida. La implicació amb la feina, la motivació, la curiositat són algunes dels graons que ens portaran a l'èxit.

 

Gràcies Ricard per aquesta entrevista i des del CETT-UB et desitgem molta sort amb aquest nou repte!Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: