Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
07.03.2018

Ens visita Haijing Wang, CEO & Founder de Panda Consulting, Alumni del Master en "Marketing Digital Turístic".

Durant els dies 5 i 6 de març hem tingut la visita de Haijing Wang, Alumni que va cursar el nostre Màster especialitzat en màrqueting digital turístic durant el curs 2011-12.

Haijing ha pogut explicar la seva trajectòria professional a diversos grups d' alumnes de master de l' EU CETT-UB, des dels seus estudis al CETT fins l' actualitat, on és la CEO & Founder de l' empresa Panda Consulting, consultoria de serveis i estudis centrats en l'àmbit turístic principalment en països de Llatinoamèrica: Chile, Colombia, Brasil, etc., ofertant, entre d' altres, serveis relacionats amb la implantació i control d' eCommerce, Social Media, i similars continguts amb els que va entrar en contacte per primera vegada al nostre Master.

També ha comentat la possibilitat d' ofertar Treballs Finals de Master a aquests alumnes i posteriors col·laboracions quan acabin els seus estudis.

Durant la seva visita ha estat acollida per l' Ainhoa Carballido, coordinadora de l' especialització en "Marketing Digital Turístic" del Màster Universitari en Direcció d' Empreses Turístiques, el director del qual, el Dr. Enric López C., ha fet de "host" durant aquesta estada.

Finalment, Haijing també ha pogut presentar-se al Career Services com la CEO & Founder de la seva empresa per poder establir relacions en nivell més global.

Ens agrada que els Alumni ens visitin!!! 


Fitxer adiccional: Copia modificada de Haijing.jpg
(Cal iniciar sessió al Campus Virtual per accedir a aquest fitxer)


Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: