Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
13.07.2018

Ferran Adrià torna als fogons després de 7 anys, i ho fa al Campus CETT-UB


Avui, 12 de juliol, Ferran Adrià torna a cuinar per primera vegada des de que fa set anys va decidir tancar elBulli. El prestigiós xef reinterpretarà plats de la cuina tradicional catalana i els compartirà amb vint clients de Telefónica al Campus CETT-UB, a Barcelona.

Els afortunats que participaran a la Masterclass descobriran nous mètodes gastronòmics i diferents tècniques culinàries que els permetran conèixer de primera mà l’evolució del xef des dels seus inicis. Ferran Adrià compartirà amb ells els coneixements, les idees i tècniques innovadores que l’han fet ser un dels xefs més reconeguts i influents a nivell mundial.

Les cuines del CETT han estat les escollides per a elaborar les reinterpretacions de plats tradicionals catalans com el suquet, el fricandó o el mar i muntanya, seguint el procés analític i creatiu d’Adrià. Els participants aprendran mètodes com la ‘deconstrucció’, que permet visualitzar com els ingredients d’una recepta són modificats en la seva textura, forma i/o temperatura per a crear un plat nou.

Segueix la Masterclass a través de les comptes oficials de @MovistarLikes.Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: