Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
20.09.2018

El Campus CETT-UB acull el prestigiós concurs "Chef Balfegó"

Per segon any consecutiu, el Campus CETT-UB acollirà el pròxim 20 de setembre el Concurs "Chef Balfegó". En la seva segona edició, Chef Balfegó està posicionat com un dels certàmens més importants d'Europa.

El prestigiós concurs premia les 3 millors receptes de tonyina vermella Balfegó de cuiners professionals. Aquests, han d'estar treballant en actiu en un restaurant localitzat a Espanya i s'han de presentar per mitjà de la pàgina web del concurs. Els plats a desenvolupar en les dues fases del concurs han de tenir només un ingredient obligatori: tonyina vermella Balfegó. En el criteri de selecció es valora el respecte al producte, la manipulació d'aquest, i l’aspecte visual, estètic i original de la recepta presentada.

Els 12 xefs classificats aquest 2018 són:

Óscar Salazar Ruano (restaurant La Gaia, Ibiza Gran hotel*****GL. Eivissa)
Periko Ortega (restaurant Recomiendo. Córdoba)
Denis Ortigosa Sola (restaurant Rice. Finestrat, Alacant)
Jon Marie Grao Crespo (restaurant Real Golf Club. Donosti)
Luis Miguel Rodríguez Lorenzo (restaurant Els Vents. Alacant)
Mario Amalt Ramírez (restaurant El Portal. Alacant)
David San Nicolás Navarro (restaurant El Chaflán. Alacant )
Toño Rodríguez Iguacel (restaurant Saborea. Biescas, Osca)
Raúl Roig Sanmartín (restaurant Osmosis. Barcelona)
Rafel Muria Franch (restaurant Quatre Molins. Cornudella de Montsant, Tarragona)
Juan Espinosa Pérez (Hotel Restaurant Mas de Cebrián. Puertomingalvo, Teruel)
Gerard Fabregat Bernabé (restaurant Sukomi. Tortosa, Tarragona)

El jurat estarà format per professionals de renom del sector:


Martín Berasategui (Rte. Martín Berasategui*** – Lasarte – Oria. Gipuzkoa)

Paolo Casagrande (Rte. Lasarte*** – Barcelona)

Jordi Cruz (Rte. ABaC*** – Barcelona)

José Carlos Capel (Reputat crític gastronòmic del Diari El País, escriptor i President de Madrid Fusión)

Esteban Capdevila (Gastrònom i comunicador, President d'Imagen Límite, empresa especialitzada en comunicació gastronómica)

Alberto Granados (Periodista, escriptor i gastrònom, director del programa Aquí en la Onda de Onda Cero i de la revista Kobe Magazine)

El concurs es podrà seguir per televisió a través del Canal Cocina, que realitzarà vuit programes en els què repassarà el perfil dels 12 cuiners finalistes i retransmetrà la competició pas a pas.   

Més informació en aquest enllaç.

Molta sort a tots!



Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: