Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
29.10.2018

Visita a Vila Viniteca y Ca N'Estruc

El passat dissabte 27 d'Octubre de 2018, els Alumni i alumnes del CETT-UB van visitar el celler de Ca N'Estruc en col·laboració amb Vila Viniteca.

El Sr. Siscu Martí, propietari de la finca va ser el nostre "amfitrió", el que ens va ensenyar i explicar cada racó del seu tresor compartint amb nosaltres la seva passió per l'art de la vinicultura.
La jornada va començar amb una visita molt detallada de totes les instal·lacions del celler, on vam poder conèixer tot el procés de fermentació i repòs del vi abans de ser embotellat. Aquí hem tastat alguns vins encara en fermentació per després desplaçar-nos a la part més alta del celler on el vi ja està llest per ser servit.

A continuació, personal de Vila Viniteca i Ca N'Estruc, ens van preparar un fabulós esmorzar amb productes típics de la zona i allí vam poder tastar alguns dels vins d'aquesta anyada.

Finalment el Sr. Martí ens va ensenyar el magatzem i ens va explicar tota la logística i el sistema que han desenvolupat perquè tots els encàrrecs no surtin a temps i perquè els seus clients no només siguin majoristes, sinó també particulars.

Realment aquesta ha estat una experiència única per la qualitat, la professionalitat i sobretot per l'afecte que tot el personal de Ca N'Estruc i Vila Viniteca ens han demostrat.

Aquí podeu veure algunes de les fotos que hem fet:

FOTOS

Stay tuned per a futurs esdeveniments de CETT Alumni!Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: