Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
28.03.2019

Aquest mes CETT Alumni us presenta... Núria Guardiola


Tornem amb l’entrevista del mes de maig amb l’Alumni Núria Guardiola!

Graduada en Turisme, actualment és Regional Talent Acquisition Manager de SIXT Rent a Car encarregada de la part territorial de Catalunya i nord d’Espanya.“Ens podries explicar com y per què vas decidir estudiar aquesta carrera?”

Al sortir del col•legi m’agradaven diverses carreres de sectors molt diversos, però finalment vaig decidir decantar-me per estudiar Turisme / Direcció Hotelera perquè em semblava un sector molt dinàmic, amb moltes oportunitats i trajectòria tant a Barcelona i a nivell nacional com a altres parts del món. Era la major oportunitat per estar en contacte amb persones de cultures molt diferents, aprendre d’elles i, sobre tot, de formar part d’un sector que està en constant creixement i evolució.


“Un cop decidit que volies estudiar Turisme, com ha sigut la teva “Experiència CETT”?”

Vaig escollir el CETT per recomanacions de professionals del sector turístic. Em van comentar que em donaria una bona base i m’aproparia a la operativa pràctica. Vaig aprendre molta base, però el que realment valoro del meu pas per l’escola va ser l’aprenentatge pràctic que em va aportar i les oportunitats de treballar en empreses del sector reconegudes on poder començar a desenvolupar-me en el món laboral.


“Podries explicar-nos la teva immersió al món laboral i la trajectòria professional que has seguit?”

La meva trajectòria professional va començar amb pràctiques en el sector hoteler, a empreses com The Ritz Carlton o Melià passant per departaments operatius com Recepció, Call Center, F&B o Guest Relations. Això em va ajudar molt en tot el tema d’atenció al client i aprendre la dinàmica operativa del dia a dia i  el que realment significa el sector turístic.

Més tard em vaig seguir formant i vaig decidir estudiar el “International Master in Tourism and Hospitality Management” a EADA Business School, on vaig aprendre moltíssim i  vaig poder desenvolupar competències per focalitzar-me més a la part del management, sobre tot de persones, que era allò que més m’agradava; RRHH.

Després de realitzar unes pràctiques internacionals vaig tenir la sort de començar a treballar a diverses consultories de selecció de personal especialitzades en el sector turístic que em van ajudar a desenvolupar les meves competències i habilitats

Actualment formo part del Departament de Talent Management de Sixt Rent a Car, empresa de mobilitat internacional reconeguda a nivell mundial, portant la selecció de la Regió nord i Catalunya, i gaudint molt de la feina que realitzo.


“Quins consells donaries als estudiants què, como tu en el seu moment, acaben de sortir del CETT?”

Els hi diria que s’esforcessin en el seu dia a dia, que totes les passes que donem ens portes a qui serem en un futur i a lo que ens dedicarem. La feina implica moltes hores al dia i realment considero que tothom hauria de passar-ho bé fent allò que li agrada. Òbviament, treballar és una obligació, però l’actitud i l’esforç ho son tot.

 Afegiria que és important saber que els hi agrada i també el fet de saber estar obert a totes les opcions que hi poden haver dins el sector del turisme, que son moltes! I un cop ho tinguin clar, que hi vagin a per totes sense por a equivocar-se, aprofitant totes les oportunitats que es poden anar trobant al llarg del camí on puguin aportar i aprendre.

Al cab i a la fi, considero que es important gaudir d’allò que fem ja sigui en un entorn de pràctiques o a un àmbit de treball.

 
Només ens queda agrair a la Núria tots els bons consells que ens dona i seva col•laboració amb CETT Alumni.


Voleu conèixer més als nostres alumni? No us perdeu la següent entrevista! Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: