Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
18.09.2019

I EDICIÓ BEX TRAVEL MALLORCA

L'empresa Inturea, ha organitzat la primera edició de BEX Mallorca, la primera trobada professional de creadors d'experiències turístiques on hi haurà ponents i marques no només del sector hoteler, sinó també d'altres sectors com educació o gastronomia.

 

És una trobada on l'experiència de les marques tindrà tot el focus d'atenció, en definitiva, tot el traveller journey que té un viatger (pre-durant-post) i la importància de tenir aquest journey bé implementat en les marques turístiques, tant a nivell conceptual, visual i experiencial.

 

Aquest primer esdeveniment s'organitza a Palma el dia 4 d'octubre, al Meliá Palma Marina i el Doctor Enric López C., professor i investigador del CETT-UB i director del Màster Univ. En Direcció d'Empreses Turístiques serà un dels ponents convidats . En concret, la seva intervenció s'emmarca al voltant de la digitalització i experiències tecnològiques en marques turístiques.

Si t'interessa assistir a l'esdeveniment pots adquirir les entrades amb un descompte especial del 20% ja aplicat per a la comunitat CETT 
en el següent link.Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: