Ha oblidat la seva clau?
Que és CETT Alumni?
14.10.2019

Aquest mes CETT Alumni us informa de ...Yolanda de Gregorio

Aquest mes CETT Alumni us presenta a ..... Yolanda de Gregorio

Yolanda de Gregorio va estudiar al CETT el TEAT, la formació de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques en la promoció 96-97 i va complementar la seva formació al CETT amb el curs d'adaptació a la Diplomatura de turisme a la promoció 97-98. Posteriorment, va ampliar la seva formació realitzant diferents cursos, entre ells, un màster en Gestió de Patrimonis a l'Institut d'Estudis Financers (IEF).

Ens explica així com va decidir iniciar la seva formació en turisme,

"Principalment el fet que fos una gran aficionada als viatges i a conèixer altres cultures va influir en la meva elecció El turisme era i és un sector de l'economia molt potent i en el seu moment representava el 10% de PIB a Espanya. La combinació de les dues coses em va portar a iniciar el meu camí en el sector turístic, on creia que podria trobar bones oportunitats professionals en un sector amb una clara tendència positiva "

 

¿Com va ser la teva experiència en CETT-UB?

"Fantàstica. Tant pel professorat com pels coneixements i experiències adquirides, que em van permetre accedir, inicialment sota un contracte de pràctiques, a l'Entitat on segueixo treballant en l'actualitat (Banc Sabadell) desenvolupant funcions estretament relacionades amb el sector turístic i hoteler.”

 D'entrada un perfil com el teu avui en dia no sol associar d'entrada a uns estudis en turisme, però cada vegada veiem que el sector tendeix a una gran transversalitat en tots els aspectes donant lloc a perfils de sortida més digitals, que tenen cabuda en sectors tan diversos com la banca ... ¿ens podries explicar el teu evolució en el Banc de Sabadell?

"Com et comentava anteriorment, la meva carrera professional al Banc Sabadell va venir de la mà del CETT, a través d'un contracte de pràctiques on vaig aportar el meu know how sobre el sector.

 Des del meu incorporació en aquesta Entitat he desenvolupat diverses funcions dins de les direccions de Banca d'Empreses i Banca Corporativa. Vaig iniciar la meva trajectòria professional a la Direcció de Banca d'Empreses i Internacional, passant posteriorment a formar part de la Direcció de Finançament del Sector Turístic & Real Estate, en què desenvolupava funcions d'anàlisi i formalització de finançaments específics per al sector turístic i hoteler, principalment a Espanya i Carib, així com projectes de Real Estate. Posteriorment em vaig incorporar a la Direcció de Gestió de Patrimonis, com a Directora de Clients i les funcions eren les de captació de posicions de passiu i la seva posterior inversió a través de diferents instruments i vehicles d'inversió, així com el seu posterior seguiment i tutela. Amb posterioritat em vaig incorporar a l'equip de Finançaments Estructurats, del qual he format part durant més de 10 anys, i les funcions han estat les d'originar, estructurar i formalitzar finançaments tant en format corporatiu com a Project Finance.

Actualment sóc la Directora de l'equip d'Anàlisi 360 Empreses, que es va crear a principis d'any, a la Direcció de Banca d'Empreses, i sóc responsable d'un equip que s'encarrega de l'anàlisi, visió 360 i la posterior confecció de propostes de valor a mida per a clients TOP de Banca d'Empreses.”

La teva experiència laboral podem dir que ha estat sempre vinculada a la banca però que va tenir els seus inicis en projectes relacionats amb el turisme ...

"Exacte, com comentava anteriorment, vaig formar part d'un equip que es dedicava a l'anàlisi de viabilitat i formalització de finançaments específics del sector turístic i hoteler, situats principalment a Espanya i Carib.”

¿Quins consells donaries als estudiants que acaben de finalitzar els seus estudis en turisme?

"Els aconsellaria que aprofitessin la gran oportunitat que els brinda la universitat a través del Career Services, per establir contactes amb empreses a l'estranger i que realitzin les seves pràctiques o comencin la seva carrera professional en un entorn internacional. Crec que és imprescindible que adquireixin una visió global, multicultural que potser en el seu moment jo no vaig poder aprofitar. Avui en dia els estudiants tenen moltes facilitats per poder emprendre els seus projectes a nivell internacional i han d'aprofitar d'això.”

Moltes gràcies Yolanda per haver compartit la teva trajectòria professional amb CETT Alumni i transmetre als nostres Alumni la gran diversitat d'oportunitats a les que poden tenir accés amb la seva formació en turisme i la transversalitat que aquest sector està vivint.

Esperem poder seguir col·laborant amb tu en breu .....

 

 
Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: