#OpenKitchen com a nova secció del Festival 48 H Open House Barcelona, hi participes?

16.10.2017
 
#OpenKitchen com a nova secció del Festival 48 H Open House Barcelona, hi participes?
#OpenKitchen és la nova secció del Festival 48 H Open House Barcelona que té com a objectiu aprofundir en la relació entre arquitectura i cuina, així com entre arquitectura i percepció sensorial del menjar. En aquest enllaç hi trobareu tota la informació de les activitats + els enllaços amb la informació per a visitar-les: http://www.48hopenhousebarcelona.org/ca/open-kitchen

Dins d'aquesta nova secció, s'ha creat un Concurs Gastro-Arquitèctonic a l'Edifici Fondo de Santa Coloma el dissabte 21 d'octubre a les 12h, on 3 alumnes seleccionats prèviament, puguin preparar una recepta pròpia o versionada. Els plats a confeccionar seran de lliure elecció de cada estudiant amb la condició que hagin estat inspirats per l’arquitectura de l’edifici on es realitzarà el concurs (aquest: http://www.48hopenhousebarcelona.org/ca/edifici/edifici-multifuncionalfondo). La inspiració es pot plasmar en les textures, els ingredients, el sabor, la composició volumètrica de l’emplatat... L’únic límit és la imaginació de cada estudiant.

El jurat format per (un professor del Campus d'Alimentació de Torribera + el Regidor d'Urbanisme de Santa Coloma - Jordi Mas + l'Arquitecte i cuiner Lluís Nadal + Teresa Batlle de PICHARCHITECTS) deliverarà in situ, i puntuarà de l'1 al 10 els plats presentats pels alumnes en cadascuna de les següents categories: Concepte, Presentació i Sabor.

La data límit d’inscripció dels participants, serà dimarts 17 d’octubre, i el dimecres 18 d’octubre s’informarà als participants escollits. (Les persones interessades en participar-hi, hauran de fer un correu a maas@openhousebarcelona.org (nom + cognoms + centre en el qual estudia + número de telèfon).

Anima't a participar!