Ha olvidado su clave?
¿Que es CETT Alumni?
09.09.2019

Oberta la convocatòria de les Beques ACT 2020 per treballar a l'estranger

Ens plau informar-vos que des de l’Agència Catalana de Turisme s'ha obert la convocatòria per incorporar 9 nous becaris a les  Oficines de Promoció Turística. 

L’objectiu d’aquestes beques és formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional.
Aquesta 22a promoció compta amb 2 places per al centre de promoció de Frankfurt, 2 per al de Londres, 1 per al de Milà, 1 per al de París, 1 per al de Brussel·les, 1 per al de Nova York i 1 per al de Madrid. Les sol·licituds poden presentar-se  fins el 16 de setembre de 2019.
Per a més informació consulteu aquest enllaç.

Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura), tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea, tenir l’empadronament a Catalunya amb un mínim de dos anys, tenir el certificat de nivell de suficiència de català i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, no tenir cap deute amb l'Administració Pública i tenir un màxim de 30 anys.
La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2020) amb possibilitat de prorrogar-les dotze mesos més, és a dir fins al desembre de 2021, amb excepció del centre de promoció de Nova York on no hi ha possibilitat de pròrroga. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 16.862 i els 32.450 euros.
Esperem que siguin del vostre interès així com també que ho feu avinent a totes aquelles persones que hi puguin estar interessades. Deja tu opinión

Publica un comentario: