PROGRAMA RENOVAT
COM ÉS LA METODOLOGIA D'AQUEST CURS DE ALTA CUINA DEL CETT-UB?
El diploma d’alta cuina té una metodologia d’aprenentatge pràctica basada en learning by doing. Es tracta d’un procés d’aprenentatge actiu, on tu seràs el centre a partir dels següents conceptes metodològics:
AVALUACIÓ
Hauràs de fer proves avaluables pràctiques, teòriques i un projecte d’aplicació pràctica en empresa.
El projecte consisteix en demostrar els coneixements adquirits i dur a terme un pla de diagnòstic i millora per un restaurant real. El projecte es presentarà a la gerència del restaurant i seran ells qui valorin la validesa i l'encert de l'exercici.
DURADA
- Horari: Dilluns de 16.00 a 20.00 h- dimecres de 17.00 a 20.00 h.
- Mesos: Pendent de confirmació. Consultar amb l'equip d'orientació al futur estudiant
- 30 Crèdits Europeus.
Al finalitzar aquest programa, obtindràs la següent titulació*:
Titulació de la Universitat de Barcelona: Diploma d’Extensió Universitària d’Alta Cuina Executiva i Creativa.
(*) Per accedir a aquesta formació, no és necessari que l'alumne tingui una titulació universitària prèvia. Si et plau, pots consultar l'apartat "A qui va adreçat" per a més informació.