FORMACIÓ
CETT Fundació impulsa la formació turística, hotelera i gastronòmica als seus diferents àmbits i, per tant, la transferència de coneixement en la missió educativa del CETT, a partir de la identificació de les necessitats i expectatives del sector tant acadèmic com professional:
- Organització de jornades monogràfiques com l'Observatori del CETT, Jornades sobre innovació i emprenedoria i conferències d'interès pels alumnes, professors y professionals
- Col·laboració en l'organització de concursos relacionats amb els coneixements adquirits juntament amb organismes i/o associacions del sector
CETT Fundació també fomenta iniciatives i projectes innovadors que aportin millores en la gestió turística i afavoreixin l'activitat emprenedora dels joves, incentivant-los a desenvolupar les seves idees i ajudant-los perquè els seus projectes es converteixin en una realitat:
- Projectes d'ambientalització curricular de la formació turística
- La creació del Grau de Ciències Culinàries y Gastronòmiques, promogut pel CETT, el Campus de l' Alimentació Torribera (UB), la UPC i la Fundació Alícia
- Creació de l'Aula dels Sentits, actualment "Espai dels Sentits", aula renovada al 2013 y destinada al desenvolupament, la investigació i experimentació dels sentits aplicats a l'àmbit gastronòmic, amb la finalitat d'interrelacionar diferents disciplines com la ciència, l'art, la industria alimentària, etc.
- Concurs anual de Projectes Emprenedors en el sector turístic