QUÈ FEM

Tipus de Premis Informació
Premi CETT Fundació Projectes Emprenedors Reconèixer els millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic posant el focus en la seva acceleració a través de l’assessorament estratègic i operatiu per part dels membres de l’equip de mentoring CETT.
Premi als Millors Treballs de Final de Graus del CETT-UB Destinat a potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació i el coneixement del Turisme, l’Hoteleria, i la Gastronomia, incentivant als alumnes de Grau de la EUHT CETT-UB a desenvolupar els seus Projectes Final de Carrera fomentant l’excel·lència.
Premi al millor Projecte final de Cicles Formatius de Grau Superior Destinat a potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació i el coneixement del Turisme, l’Hoteleria, i la Gastronomia, i la formació de l’alumnat, incentivant als alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior de la EHT a desenvolupar els seus Projectes finals fomentant l’excel·lència.
Premi CETT Fundació Treballs de Recerca de Batxillerat Vol reconèixer els treballs de recerca dels alumnes de Batxillerat de Catalunya que tractin els camps del Turisme, l’Hoteleria, la Gastronomia, i d’altres sectors afins al Turisme.