QUÈ FEM >

PREMI ALS MILLORS TREBALLS DE FINAL DE MÀSTER DEL CETT-UB

CETT Fundació, entitat constituïda l’any 2000 pel Sr. Gaspar Espuña, impulsa la formació, la investigació i el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquest sentit, i com a entitat d’interès social, convoca el Premi CETT Fundació als Millors Treballs de Final de Màster del CETT-UB per incentivar a l’alumnat de màster a desenvolupar els seus Treballs de Final de Màster (TFM) fomentant l’excel·lència, aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat.

Premis TFM Màster
A qui s'adreça

El Premi s'adreça a tots els alumnes i les alumnes dels programes de Màsters del CETT que, presentat el seu TFM en el curs acadèmic 2022-2023 (període comprès entre setembre de 2022 i setembre de 2023), hagin obtingut la qualificació d'Excel·lent o Matrícula d´Honor.

Els premis

PREMI AL MILLOR TREBALL DE FINAL DE MÀSTER:

El premi consisteix en una beca de 600€ de l’import de la matrícula del primer any de doctorat en turisme (excepte taxes). De la mateixa manera, comptarà amb la cotutorització per part del doctor del CETT. Així mateix, l'article del TFM es presentarà de manera automàtica a la REDINTUR donant així la difusió corresponent no només pels canals del CETT, sinó també a través de la REDINTUR.

CARACTERÍSTIQUES DELS PREMIS

  • Els premis de TFM només es faran efectius si es cursa el programa de doctorat fins a dos cursos acadèmics després d'haver obtingut la titulació.
  • No es podrà sumar cap altre tipus de descompte.
  • Els treballs poden estar redactats en castellà, català o anglès.
  • Els equips de treball podran estar formats per més d'un estudiant. No obstant això, el Premi es lliurarà a un màxim de dos membres de l’equip. CETT Fundació sol·licitarà a l'equip els noms dels dos membres que gaudiran del Premi, declinant qualsevol responsabilitat a l'atorgament d'aquest.
Com participar

Per participar els candidats/es hauran d’omplir el formulari de sol·licitud de participació del web de CETT Fundació. La data límit per participar és el 25 de setembre de 2023 a les 23.59 h.

Tal i com s’indica en el formulari, s’han d’adjuntar 2 documents en format PDF:

  • L'Article Científic (orientació investigadora) o l’Article de Difusió (orientació professional), en cas de tenir-los.
  • El Treball amb el nom TFG_nomdeltreball.

DESCARREGAR BASES EN PDF El fet de concursar suposa l’acceptació d’aquestes bases.

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

Els candidats/es presentaran oralment el seu projecte al jurat al 30 de juliol de 2022. La presentació tindrà una durada de 10 minuts i, posteriorment, el jurat disposarà de 5 minuts per a fer les preguntes que consideri oportunes.

Lliurament del premi

El lliurament formal dels premis tindrà lloc en un acte públic durant el primer semestre del curs acadèmic 2023-2024 del CETT-UB.