XERRADA FERRAN ADRIÀ
El Curs de Sommelier del CETT al programa Connexió BCN de BTV
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /ciclesformatiushoteleria/html/cat/espdapauldet...

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
INICI > INFORMACIÓ GENERAL > Per què estudiar a l'EHT-CETT > Espais d'aprenentatge: Aules de tecnologia aplicada

Les aules de Tecnología Aplicada

Les AULES RESTAURANT, BAR-CAFETERIA I CUINA, ubicades en el mateix centre de formació, són aules que reprodueixen el funcionament d’un establiment real i a on es realitzen les classes pràctiques del pla d’estudis amb l’objectiu de formar en habilitats i com a pas previ a la formació pràctica en els centres d'aplicació i en les empreses del sector. A l'aula cuina es realitzen les elaboracions que seran servides a les aules restaurant i bar-cafeteria. Aquesta funció la desenvolupen els alumnes, amb la supervisió dels professors.

 
Aula Restaurant
Aula Bar-Cafeteria


AULA TALLER – AULA DE DEMOSTRACIONS-: Aquestes  tècniques de cuina, han estat totalment reformades. Acutalment son aules que ofereixen un alt nivell de tecnología i on es realitzen les classes i demostracions per part de cuiners del sector i proveïdors.

Aula Taller Cuina
Aula Cuina Demo

AULA DELS SENTITS: És un espai dedicat a desenvolupar tot el que està relacionat amb els sentits. Aquest espai disposa de material pedagògic per treballar amb els alumnes totes les capacitats organolèptiques de diferentes productes.

Tornar

ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME CETT