XERRADA FERRAN ADRIÀ
El Curs de Sommelier del CETT al programa Connexió BCN de BTV
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /ciclesformatiushoteleria/html/cat/serveis.html

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
INICI > INFORMACIÓ GENERAL > Serveis als estudiants

El CETT, els millors serveis per als nostres alumnes

Intercanvis internacionals amb l’Escola UTEC de Marnée la Valle (França)
Anualment el Departament d’Educació convoca un intercanvi per a un grup d’alumnes de tres setmanes a França. El CETT coordina aquesta estada amb l’objectiu d’afavorir l’interculturalitat, millorar l’idioma i complementar l’experiència en empreses de prestigi del país.

Trobada anual Escola-Universitat-Empresa
Cada any s’organitza la Trobada Escola-Universitat-Empresa del CETT que té per objectiu donar a conèixer als alumnes i antics alumnes de forma directa algunes de les millors empreses del sector turístic i hoteler, amb l’objectiu de facilitar un
intercanvi de coneixements, feina, projectes, col.laboracions… Per a les empreses representa tant una gran oportunitat per donar-se a conèixer i descobrir les inquietuds dels futurs professionals, com una plataforma per presentar les seves propostes i explicar els valors i coneixements que cerquen a l’hora de cobrir les vacants laborals. En definitiva, l’objectiu és crear un espai comú de relació Empresa- Alumnes-Professionals-Universitat, i promoure i consolidar-ne els vincles per obtenir un desenvolupament professional d’èxit. Més de 40 empreses participen anualment en aquesta trobada, que compta amb la implicació de tots els alumnes i antics alumnes i on s’arriben a signar més de 150 propostes laborals i de pràctiques.

Centre de Recursos
És un espai multidisciplinari que ofereix gran quantitat de recursos: multimèdia, internet, audiovisuals…

Campus Virtual
És una eina de suport a la formació que facilita la comunicació entre els alumnes i el CETT, dóna suport a la formació, informa d’esdeveniments que es realitzen a l’escola, possibilita l’accés a les ofertes de la Borsa de Treball i al fons documental de la biblioteca.

RESIDÈNCIA UNIVERSITÀRIA INTERNACIONAL ÀGORA BARCELONA
És la Residència d’Estudiants del CETT, adscrita a la Universitat de Barcelona.

ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME CETT