XERRADA FERRAN ADRIÀ
El Curs de Sommelier del CETT al programa Connexió BCN de BTV
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /ciclesformatiushoteleria/html/cat/sopcp.html

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
INICI > INFORMACIÓ GENERAL > Per què estudiar a l'EHT-CETT > Borsa de Treball i pràctiques.E3


E3, ESPAI ESTUDIANT EMPRESA

L’Espai Estudiant Empresa CETT-UB (E3)  està format per un equip de cinc professionals que tenen com a principals responsabilitats l’orientar i ajudar a l’alumne en la seva formació pràctica i posterior inserció laboral,  facilitant-li el contacte amb les millors empreses del sector, organitzant activitats destinades al coneixement de les mateixes, així com realitzant un seguiment personalitzat al llarg dels seus estudis.

SERVEI DE BORSA DE TREBALL

El servei d’E3 contínua al llarg de la carrera professional dels alumnes, això vol dir que una vegada finalitzats els estudis, es segueix donant una atenció personalitzada, orientant, assessorant i ajudant en la inserció i millora laboral. El servei manté un contacte directe i fluid amb les empreses del sector, aconsellant sobre els professionals que millor poden donar resposta  a les seves necessitats. Actualment els alumnes i antics alumnes del CETT poden consultar a través del campus virtual totes les demandes laborals i de practiques ofertades i presentar una candidatura.El CETT en total rep més de 1500 ofertes de treball a l'any.


TROBADA ANUAL ESCOLA+UNIVERSITAT+EMPRESA:

Des de fa més de 10 anys des de l'E3 del CETT s'organitza la Trobada escola+universitat+empresa, que té per objectiu donar a conèixer i descobrir les inquietuds dels futurs professionals, com una plataforma per presentar les propostes de les empreses i explicar els valors i coneixements que cerquen a l’hora de cobrir les vacants laborals.
En definitiva, l’objectiu és crear un espai comú de relació Empresa-Alumnes-Professionals-Universitat, i promoure i consolidar-ne els vincles per obtenir un desenvolupament professional d’èxit. Cada any hi participen més de 40 empreses i es presenten més de 200 propostes laborals i pràctiques. El segon dia de la Trobada té lloc el Mou-te, aquesta jornada té per objectiu promoure la mobilitat dels estudiants (presentacions de stages, beques, erasmus…).

ALGUNES EMPRESES COLABORADORES DEL CETT:

ACCOR HOSPITALITY - HACIENDA BENAZUZA - HOTEL ARTS - HOTEL CLARIS - HOTEL GOLF - PERALADA - HOTELES HILTON - MAJESTIC HOTEL GROUP - HOTELES CATALONIA - HOTELS NUÑEZ I NAVARRO - HOTUSA - MANDARIN ORIENTAL BARCELONA - STARWOOD HOTELS - SOL MELIÁ HOTELS AND RESORTS - NH HOTELES   -  HESPERIA A PART OF NH HOTELES - ROOM MATE HOTELES - VINCCI HOTELES - BARCELÓ HOTELS & RESORTS  - GRUP SERHS - GRUP SOTERAS - GRUPO HUSA - RESTAURANT ABAC - RESTAURANT ALKIMIA - RESTAURANT CALIMA - RESTAURANT CA L’ISIDRE - RESTAURANT CINC SENTITS - RESTAURANT COMERÇ 24 - RESTAURANT DOM - RESTAURANT DOS PALILLOS - RESTAURANT DROLMA - RESTAURANT EVO - RESTAURANT ECHAURREN - RESTAURANT FREIXA TRADICIONAL - RESTAURANT GAIG - RESTAURANT EL BULLI - RESTAURANT MANAIRÓ  - RESTAURANT MUGARITZ - RESTAURANT RACÓ D’EN CESC - CELLER DE CAN ROCA - RESTAURANT MARTIN BERASATEGUI - RESTAURANT LASARTE - RESTAURANT MOO - RESTAURANT SAÜC - RESTAURANT VIA VENETO - RESTAURANT VIVANDA

Tornar

ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME CETT