Cuina i enologia per amants de la gastronomia

Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cuinaienologia/html/cat/ElMonDeLaXoc.html

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
 
 
  

[tpv.curs.nom]

  
La xocolata és delicada però molt versàtil, desperta passions i demana el seu temps. Per això us presentem un curs dedicat exclusivament a aquest producte, perquè pugueu aprendre alguns dels seus  secrets.
Al llarg de quatre sessions, podreu experimentar per vosaltres mateixos a la pastisseria de l'Aula Cuina de l'Escola, com se seleccionen i es treballa amb les cobertures, com es manipulen, i com es confeccionen algunes de les especialitats més delicioses a base de xocolata.


PROGRAMA

Dates: [tpv.curs.observacions]
Horari: [tpv.curs.horari]
Preu: [tpv.curs.preu] €
  1. Coneixement del cacau i treball de les cobertures
  2. Emmotllat i retallat de figures
  3. Bombons, pralinés i petit fours.
  4. Brioixeria i pastissos.
[tpv.curs.linksAnteriorSeguentTots]