Cocina y enologia para amantes de la gastronomia

Utilize el siguiente formulario para enviar la dirección de esta página web a un amigo:

Su nombre: *
Su email: *
El email de su amigo: *
Comentarios: 
Direcció web:  /cuinaienologia/html/cat/PasSal.html

Por motivos de seguridad, teclee por favor los dígitos mostrados en la siguiente imagen:
:  [Pedir otra imagen]
  

 

[tpv.curs.nom]

La pastisseria salada és un dels recursos més adecuats a l'hora de preparar un aperitiu, un buffet, una petita celebració. Però gairebé sempre hem de recòrrer a la compra, l'hem d'encarregar i anar a buscar a una bona pastisseria o a una botiga de menjars preparats.
Amb una mica de coneixement, unes indicacions adecuades, imaginació i ganes, podem fer a casa la nostra pròpia pastisseria salada, al nostre gust i gairebé com a professionals.
 

PROGRAMA



Dates: [tpv.curs.observacions]
Horari: [tpv.curs.horari]
Preu: [tpv.curs.preu] €
 

 

[tpv.curs.linksAnteriorSeguentTots]