Cuina i enologia per amants de la gastronomia

Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cuinaienologia/html/cat/pre.html

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
  
 

CUINA I ENOLOGIA PER AMANTS DE LAS GASTRONOMIA és una programació d'activitats gastronòmiques organitzades per l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT i impartides pel seu equip de professors de Cuina, Enologia i Servei de Restaurant, adreçada a totes aquelles persones no professionals interessades en el món de la gastronomia, la cuina, la pastisseria o els vins.

Amb aquest objectiu, l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT us ofereix:

  • Cursos pràctics en grups reduïts, demostracions de cuina i sessions de tast. La nostra programació es renova amb cada curs acadèmic, prolongant-se de novembre a juliol.

  • El seu eix central són els cursos actius, programes de cuina o pastisseria en diferents nivells, que s'imparteixen a la cuina central de l'Escola, i en els que els alumnes participen activament sota la supervisió del professor.

  • La programació es complementa amb classes de cuina, que es porten a terme a l'Aula Demostració de cuina, i amb sessions de tast que tenen com a objectiu el coneixement analítc i la degustació de diferents productes alimenticis  o begudes.

  • Docència a càrrec del nostre quadre de professors experts en les àrees de cuina, pastisseria i servei de restaurant, així com de col·laboradors del món de l'empresa i la restauració amb àmplia experiència professional.

  • Totes les activitats impartides a les seves instal·lacions d'aplicació pràctica. Posem a la vostra  disposició les nostres aules de tecnologia aplicada -Aula Cuina, Aula Demostració, Aula Taller de Cuina, Aula dels Sentits- uns espais d'aprenentatge professional moderns i dotats de tots els mitjans necessaris per la formació tècnica.

Us convidem a que vingueu a conèixer-les a la:

 Escola d'Hoteleria i Turisme CETT

Av. Can Marcet 36-38

08035 Barcelona

Tel. 93 428 07 77     Fax 93 428 67 77

cett@cett.es

www.cett.es