La teva cistella
93 428 07 77
Inici >

10 raons per escollir el CETT

  1. El CETT eLearning som l’escola de formació en línia i semipresencial del CETT, centre internacional de referència i pioner en la formació en Turisme, hoteleria i gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona. El CETT té més 45 anys d’història, va néixer impulsat pel sector turístic davant de la necessitat de formar als seus professionals. 
  2. Participes d’una formació universitària, alhora que especialitzada i aplicada de la mà del CETT, l’ escola universitària de Turisme amb més prestigi de Barcelona i Catalunya.
  3. L’oferta formativa del CETT eLearning té una composició modular que et permet la màxima flexibilitat d’aprenentatge. Pensada per cobrir les necessitats de persones com tu que vulguin introduir-se, ampliar o actualitzar formació en les diferents branques del sector turístic i no puguin desplaçar-se o no tinguin temps. 
  4. Comptes a la teva disposició un equip docent amb un currículum acadèmic i professional contrastat. Han combinat l’experiència acadèmica en la creació i el desenvolupament de la formació online i semipresencial amb la participació en projectes privats del seu àmbit d'expertesa.
  5. Disposes del suport i la col·laboració d’experts de prestigi  de les institucions i equipaments turísitcs més punters/empreses més punters en cada àmbit.
  6. Pots accedir a la biblioteca online especialitzada.
  7. Tens accés al servei de borsa de treball mitjançant el campus virtual, amb una oferta de més de 1.500 oportunitats laborals anuals.
  8. Pots venir al Centre de Recursos del CETT, un dels més especialitzats en turisme, hoteleria i gastronomia.
  9. Estàs convidat a les jornades i conferències que s’organitzen des de l’Escola CETT de forma presencial, streaming, etc.
  10. Gaudeixes d’importants descomptes com alumne del CETT a altres formacions que ofereix l’escola: formació contínua, màsters oficials,  petit tours, i a altres serveis de la Universitat de Barcelona (UB).