La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > > Curs de Sommelier Semipresencial > >

Curs de Sommelier Semipresencial

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs de Sommelier Semipresencial 2.770 €
+ taxes UB 402,40  € 
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 27 ECTS - 675 hores lectives
Dates: 16/10/2017 a 15/06/2018
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››
2.770 €
+ taxes UB 402,40  € 

Programa


M0: Introducció al Campus Virtual del CETT eLearning- Online 
  • El dia 13 d'octubre de 2017 s'inicia el curs amb l'aprenentage del funcionament i eines del  Campus Virtual CETT eLearning. Alhora permetrà començar-nos a conèixer.
M1: Viticultura – Online / 16 d'octubre al 19 de novembre 2017 - 3 ECTs -75 hores 
  • Morfologia del cep, cicle vegetatiu, varietats viníferes, reconeixement de climes i sòls. 
M2: Enologia - Elaboració de vi – Online /  20 de novembre al 22 de desembre 2017 - 3 ECTs - 75 hores 
  • Tipus de vinificació, reconeixement i tècnica per detectar les substàncies que componen el vi. 
M3: Introducció al tast - Online / 8 de gener al 11 de febrer 2018 3 ECTs - 75 hores 
  • Tipus, objectius, metodologia i vocabulari. Anàlisi visual, olfactiu i gustatiu  de vins. 
    Inclou l’enviament de dotze vins per a tasts guiats*.
M4: Paisatges del vi - Presencial /  13,14,15 i 16 de febrer de 2018 - 4 ECTs - 100 hores 
  • Entendre el procés de vinificació de vins blancs, rosats i negres segons diferents estils i varietats de raïm.
  • Entendre el conjunt de pràctiques vitícoles associades a l'elaboració del vi.
  • Analitzar les característiques organolèptiques d'un vi utilitzant la terminologia apropiada.
M5: Geografia vinícola nacional - Online / 19 de febrer al 25 de març 2018 3 ECTs - 75 hores 
  • Zones de producció, característiques, legislació i tipicitat de vins nacionals. Tast de vins representatius de cada DO.
M6: Productes i vins especials - Online /  3 d'abril al 6 de maig 2018 3 ECTs - 75 hores 
  • Vins especials: Elaboració, classificació i  tast  d’escumosos,  dolços, rancis i generosos d’àmbit nacional. Elaboració, classificació de  cafès, infusions, cerveses,  olis, vinagres i vermuts. 
M7: Tecnologia de servei – Online / 7 de maig al 9 de juny 2018 3 ECTs - 75 hores 
  • Presentació, destapament, decantació  i servei. Conservació del vi. Tècniques clàssiques i noves tendències  de maridatge.
M8: El vi a la copa – Presencial / 12,13,14 i 15 de juny 2018 5 ECTs - 125 hores 
  • Analitzar objectivament les característiques organolèptiques d'un vi utilitzant la terminologia apropiada i analitzant les possibilitats de maridatge.
  • Entendre el procés de vinificació de vins especials.
  • Consolidar la pràctica de tecnologia de servei, especialment amb els procediments de decantació i d'atenció al client.

* Inclou un pack de 12 vins: Consultar condicions d'enviament en funció de la destinació. 
Despeses d'enviament inlcoses a la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: