La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > > Curs de Sommelier Semipresencial > Pla d'estudis >

Curs de Sommelier Semipresencial

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs de Sommelier Semipresencial 3.100 €
+ taxes UB 442  € 
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 27 ECTS - 675 hores lectives
Dates: 14/10/2019 a 12/06/2020
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››
3.100 €
+ taxes UB 442  € 

Programa


M0: Introducció al Campus Virtual del CETT eLearning- Online 
  • El dia 7 d'octubre de 2019 s'inicia el curs amb l'aprenentage del funcionament i eines del  Campus Virtual CETT eLearning. Alhora permetrà començar-nos a conèixer.
M1: Viticultura – Online / 14 d'octubre al 17 de novembre 2019 - 3 ECTs -75 hores 
  • Morfologia del cep, cicle vegetatiu, varietats viníferes, reconeixement de climes i sòls. 
M2: Enologia - Elaboració de vi – Online /  18 de novembre al 22 de desembre 2019 - 3 ECTs - 75 hores 
  • Tipus de vinificació, reconeixement i tècnica per detectar les substàncies que componen el vi. 
M3: Introducció al tast - Online / 7 de gener al 9 de febrer 2020 3 ECTs - 75 hores 
  • Tipus, objectius, metodologia i vocabulari. Anàlisi visual, olfactiu i gustatiu  de vins. 
    Inclou l’enviament de dotze vins per a tasts guiats*.
M4: Paisatges del vi - Presencial /  11,12,13 i 14 de febrer de 2020 - 4 ECTs - 100 hores 
  • Entendre el procés de vinificació de vins blancs, rosats i negres segons diferents estils i varietats de raïm.
  • Entendre el conjunt de pràctiques vitícoles associades a l'elaboració del vi.
  • Analitzar les característiques organolèptiques d'un vi utilitzant la terminologia apropiada.
M5: Geografia vinícola nacional - Online / 17 de febrer al 22 de març 20203 ECTs - 75 hores 
  • Zones de producció, característiques, legislació i tipicitat de vins nacionals. Tast de vins representatius de cada DO.
M6: Productes i vins especials - Online /  23 de març al 3 de maig 2020 3 ECTs - 75 hores 
  • Vins especials: Elaboració, classificació i  tast  d’escumosos,  dolços, rancis i generosos d’àmbit nacional. Elaboració, classificació de  cafès, infusions, cerveses,  olis, vinagres i vermuts. 
M7: Tecnologia de servei – Online / 4 de maig al 7 de juny 2020 3 ECTs - 75 hores 
  • Presentació, destapament, decantació  i servei. Conservació del vi. Tècniques clàssiques i noves tendències  de maridatge.
M8: El vi a la copa – Presencial / 9,10,11 i 12 de juny 2020 5 ECTs - 125 hores 
  • Analitzar objectivament les característiques organolèptiques d'un vi utilitzant la terminologia apropiada i analitzant les possibilitats de maridatge.
  • Entendre el procés de vinificació de vins especials.
  • Consolidar la pràctica de tecnologia de servei, especialment amb els procediments de decantació i d'atenció al client.

* Inclou un pack de 12 vins: Consultar condicions d'enviament en funció de la destinació. 
Despeses d'enviament inlcoses a la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Deixa'ns la teva opinió

Hola em dic Montse Llebot Velando, aquest any 2018-19 he fet el curs de Sommelier Semipresencil. El curs de Sommelier Semipresencial et permet estudiar i treballar a la vegada. El materil del curs és molt complert amb vídeos i articles complementaris. Els professors són professionals del món del vi. Al llarg del curs es fan dos sortides relacionades amb les matèries, on es visiten bodegues i pots conèixer els productes que fan, les metodologies, les persones que ho fan possible, molt interessant. Així que animo a la gent que li agradi el món del vi que faci aquest curs per la flexibilitat horària i els grans coneixements que aporta.

Montse Llebot Velando

Bones, durant el curs 2016-2017 vaig fer el Curs de Sommelier Semipresencial. El curs em va donar la possibilitat de fer un canvi professional, sense haver de deixar la meva feina. El que més em va agradar va ser l'agilitat per poder gestionar el meu temps d'estudis i poder fer el curs des de casa. També remarcar el tema del material rebut, que era molt complet, i el contacte amb els professors molt àgil, els quals es notava que eren del sector professional del vi i hostaleria. Durant el curs, també fas sortides a bodegues i aprens a fer cates de manera presencial.Només us volia animar a fer-lo, tant si sou professionals del sector com no, jo vaig començar-lo com a hobby, i l'any següent em vaig reenganxar al curs de Sommelier Presencial.. Ara puc dir que m'ha canviat la vida i també la meva feina… Cada dia estic aprenent coses noves.. Gràcies a tots el professionals i grans persones que vaig conèixer.. Keep Going !!!

Elisenda del Valle

Publica un comentari: