La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > > Curs de Sommelier Semipresencial > >

Curs de Sommelier Semipresencial

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs de Sommelier Semipresencial 3.100 €
+ taxes UB 442  € 
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 27 ECTS - 675 hores lectives
Dates: 14/10/2019 a 12/06/2020
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››
3.100 €
+ taxes UB 442  € 

Objectius

  • Formar a professionals en el coneixement de la viticultura i dels processos d'elaboració de vins tranquils, escumosos, generosos, dolços i licorosos.

  • Aprendre la metodologia de l’anàlisi sensorial i el seu vocabulari.

  • Conèixer i/o mantenir actualitzats els coneixements relacionats amb la tecnologia de servei i les noves tendències en el consum de vi.

  • Identificar les diferents DO protegides a Espanya i saber tipificar els seus vins.

  • Dissenyar, crear i gestionar l'oferta de begudes d’un establiment de restauració o de venda de vins tenint en compte les característiques de l’ establiment.

  • Entendre el concepte de maridatge per saber identificar les begudes que combinen amb les diferents ofertes gastronòmiques.

Deixa'ns la teva opinió

Hola em dic Montse Llebot Velando, aquest any 2018-19 he fet el curs de Sommelier Semipresencil. El curs de Sommelier Semipresencial et permet estudiar i treballar a la vegada. El materil del curs és molt complert amb vídeos i articles complementaris. Els professors són professionals del món del vi. Al llarg del curs es fan dos sortides relacionades amb les matèries, on es visiten bodegues i pots conèixer els productes que fan, les metodologies, les persones que ho fan possible, molt interessant. Així que animo a la gent que li agradi el món del vi que faci aquest curs per la flexibilitat horària i els grans coneixements que aporta.

Montse Llebot Velando

Publica un comentari: