La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > > Curs de Sommelier Semipresencial > >

Curs de Sommelier Semipresencial

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs de Sommelier Semipresencial 3.100 €
+ taxes UB 442  € 
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 27 ECTS - 675 hores lectives
Dates: 14/10/2019 a 12/06/2020
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››
3.100 €
+ taxes UB 442  € 

Professorat i Experts:

El curs de Sommelier semipresencial compta amb una plantilla d'experts especialitzats en el món del vi, l'enogastronomia, la sommelieria, l'enoturisme, empresaris del sector i professors universitaris com:


COORDINACIÓ
Patricia Peralta Lasso  

Màster en educació i TIC. (Universitat Oberta de Catalunya)

Pedagoga especialitzada en eLearning. Facultat de pedagogia (Universitat de Barcelona)
Natalia Roig  Clapés  

  

Diplomada en Sommelier (Universitat de Girona) 

EUHT CETT-UB: Coordinadora de cursos d'extensió universitària de restauració.


PROFESSORS i experts

Juan Luís Asenjo
Acosta


Periodista i escriptor especialitzat en vins

Assessor i disenyador de cartes de vins.
Membre de jurat a tasts de vins.

Esther Boix
Garcia


Màster en educació i TIC
(Universitat Oberta de Catalunya)

EUHT CETT-UB: Professora


Blanca ozácar Raventós


Diplome National d'Oenologue, Vitculture and Enology  (Université de Bourgogne, UIVV, Dijoni)

Diplome d'Études Aprofondues, Viticulture et Oenologie (Université Bordeaux I)

Llicenciada en Biología, Fisiología Vegetal, Bioquímica, Genètica (Universitat de Barcelona)

César
Cánovas Herrerias

Sommelier (Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona)

Coordinador de Restauració EHT-CETT

Josep Escudero Rivas

Màster en viticultura, enologia i màrqueting del vi. Institut del Cava, UVIPE, AVC, Torras & Asociados.

Professor i viticultor a temps parcial en les DO Penedès i DO Cava.

Guillem Laporta Layunta

Diplomat en Superior de Sommelier - Diploma d'Extensió Universitària (EUHT CETT-UB)

HomoSibaris: Sumiller especialista en cerveses, propietari del celler.

Carola Sitjas Bosch


Diplomada en Wine & Spirits Education Trust (WSET-London).


Membre del comité de tast de la revista Cupatges.

Joan Solé
Sendra

Diplomat en Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat química, (Escola Universitària Politècnica de Vilanova i la Geltrú)

Màster en Viticultura, Enologia i Marketing del vi (Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech de Sant Sadurní d’Anoia) organitzat per l’Institut del Cava, UVIPE i l’Associació Vinícola Catalana.

Alícia
Solé
Viyuela

Llicenciada en Enologia, (Universitat Rovira Virgili)

Llicenciada en Ciències Químiques, (Universitat de Barcelona

EUHT CETT-UB: Professora

 

Deixa'ns la teva opinió

Hola em dic Montse Llebot Velando, aquest any 2018-19 he fet el curs de Sommelier Semipresencil. El curs de Sommelier Semipresencial et permet estudiar i treballar a la vegada. El materil del curs és molt complert amb vídeos i articles complementaris. Els professors són professionals del món del vi. Al llarg del curs es fan dos sortides relacionades amb les matèries, on es visiten bodegues i pots conèixer els productes que fan, les metodologies, les persones que ho fan possible, molt interessant. Així que animo a la gent que li agradi el món del vi que faci aquest curs per la flexibilitat horària i els grans coneixements que aporta.

Montse Llebot Velando

Bones, durant el curs 2016-2017 vaig fer el Curs de Sommelier Semipresencial. El curs em va donar la possibilitat de fer un canvi professional, sense haver de deixar la meva feina. El que més em va agradar va ser l'agilitat per poder gestionar el meu temps d'estudis i poder fer el curs des de casa. També remarcar el tema del material rebut, que era molt complet, i el contacte amb els professors molt àgil, els quals es notava que eren del sector professional del vi i hostaleria. Durant el curs, també fas sortides a bodegues i aprens a fer cates de manera presencial.Només us volia animar a fer-lo, tant si sou professionals del sector com no, jo vaig començar-lo com a hobby, i l'any següent em vaig reenganxar al curs de Sommelier Presencial.. Ara puc dir que m'ha canviat la vida i també la meva feina… Cada dia estic aprenent coses noves.. Gràcies a tots el professionals i grans persones que vaig conèixer.. Keep Going !!!

Elisenda del Valle

Publica un comentari: