La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > > Curs de Sommelier Semipresencial >

Curs de Sommelier Semipresencial

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs de Sommelier Semipresencial 3.100 €
+ taxes UB 442  € 
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 27 ECTS - 675 hores lectives
Dates: 14/10/2019 a 12/06/2020
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››
3.100 €
+ taxes UB 442  € 

Raons per cursar-lo

Aquesta alternativa permet al professional, adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aquest àmbit amb els avantatges del format semipresencial; alhora que compta amb el suport de l’àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sumilleria del CETT. 

La formació semipresencial en sumilleria del CETT té una estructura modular que permet la màxima flexibilitat a l’hora de triar l’ opció més adient segons les prioritats formatives de cada professional. 
El Curs en Sommelier semipresencial es pot realitzar al complert, amb un pes de 27 crèdits europeus, obtenint el títol de Certificat d’Extensió Universitària del CETT – UB, i per tant, reconegut per la Universitat de Barcelona. També l’alumnat pot optar per estudiar un o més mòduls de forma individual. La composició modular permet així un ventall de possibilitats formatives adients a cada particularitat.

El Curs en Sommelier semipresencial i modular del CETT es beneficia d’aquesta manera del millor de les dues metodologies: en línia i presencial. Permet, per una banda, que la teoria i gran part de les activitats es realitzin de forma virtual, emprant les eines digitals més innovadores i comptant amb el suport i el seguiment expert dels nostres docents de forma individualitzada i personalitzada. Per altra banda, la part presencial permet consolidar els coneixements adquirits anteriorment realitzant-se de forma intensiva.

Deixa'ns la teva opinió

Hola em dic Montse Llebot Velando, aquest any 2018-19 he fet el curs de Sommelier Semipresencil. El curs de Sommelier Semipresencial et permet estudiar i treballar a la vegada. El materil del curs és molt complert amb vídeos i articles complementaris. Els professors són professionals del món del vi. Al llarg del curs es fan dos sortides relacionades amb les matèries, on es visiten bodegues i pots conèixer els productes que fan, les metodologies, les persones que ho fan possible, molt interessant. Així que animo a la gent que li agradi el món del vi que faci aquest curs per la flexibilitat horària i els grans coneixements que aporta.

Montse Llebot Velando

Bones, durant el curs 2016-2017 vaig fer el Curs de Sommelier Semipresencial. El curs em va donar la possibilitat de fer un canvi professional, sense haver de deixar la meva feina. El que més em va agradar va ser l'agilitat per poder gestionar el meu temps d'estudis i poder fer el curs des de casa. També remarcar el tema del material rebut, que era molt complet, i el contacte amb els professors molt àgil, els quals es notava que eren del sector professional del vi i hostaleria. Durant el curs, també fas sortides a bodegues i aprens a fer cates de manera presencial.Només us volia animar a fer-lo, tant si sou professionals del sector com no, jo vaig començar-lo com a hobby, i l'any següent em vaig reenganxar al curs de Sommelier Presencial.. Ara puc dir que m'ha canviat la vida i també la meva feina… Cada dia estic aprenent coses noves.. Gràcies a tots el professionals i grans persones que vaig conèixer.. Keep Going !!!

Elisenda del Valle

Publica un comentari: