La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > > Curs d'Enoturisme - Turisme enològic > Pla docent >

Curs d'Enoturisme - Turisme enològic

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs d'Enoturisme - Turisme enològic 675 €
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 5 ECTS - (5 setmanes)
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››

Metodologia


La realització d’aquest mòdul es desenvoluparà mitjançant la metodologia de l’educació a distància. Amb aquest tipus de formació l'alumnat esdevé el protagonista de l’experiència formativa, atès que la virtualitat permet horaris molt més flexibles per a realitzar l’aprenentatge. Aquesta metodologia també ofereix un seguiment més personalitzat i tutelat, permetent que l’adquisició de coneixements s’adeqüi millor a les necessitats de cada professional, seguint alhora un calendari establert, per aconseguir els objectius formatius plantejats.

L’alumnat disposarà del recolzament d’un tutor i d’experts en la matèria mitjançant el campus virtual, on podrà desenvolupar el seu aprenentatge de forma tutelada i autònoma, quan les eines i el plantejament ho requereixi.

Els mòduls són impartits per un equip de professorat del CETT i professionals en actiu del sector turístic, que tenen la funció principal de dinamitzar el procés formatiu, garantint un seguiment i aprofitament òptim del curs.

 

Avaluació

L’avaluació del curs es contínua i es fonamenta en tres recursos:

  1. Les activitats bàsiques de comprensió. Aquestes es proposen al llarg del mòdul i són activitats amb diferent nivell de dificultat i format que asseguren la  identificació i comprensió dels continguts teòrics bàsics. 

  2. Les activitats d’aprofundiment.  En aquestes activitats d’anàlisi i reflexió l’alumnat posa de manifest l’aprenentatge i la correcta interpretació dels continguts i coneixements adquirits al llarg del desenvolupament del mòdul.

  3. Les activitats de debat. La realització d’aquests debats  es durà a terme a l’espai fòrum de l’Aula Virtual . La participació a aquests debats té l’objectiu de facilitar la interacció entre l’alumnat i la resta de participants  

Deixa'ns la teva opinió

Es posible aún apuntarse a este curso?Hay otra edición de este curso en marzo?

Gonzalo De Lazaro

Buenos días Gonzalo. Es posible apuntarse a la próxima edición del curso, en marzo-abril, del año próximo. Puedes enviar un correo a cettelearning@cett.cat y te informaremos de todos los detalles.

Equipo Cettelearning

Publica un comentari: