La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > > Curs d'Enoturisme - Turisme enològic >

Curs d'Enoturisme - Turisme enològic

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs d'Enoturisme - Turisme enològic 675 €
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 5 ECTS - (5 setmanes)
Dates: 23/04/2019 a 26/05/2019
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››

Raons per cusar-lo

Avui en dia, es precisa de professionals altament qualificats de l’àmbit de la planificació turística i concretament en la relacionada amb el món del vi per tal de poder gestionar la  rendibilitat de l’oferta enoturística i la seva sostenibilitat en el temps.

Aquests professionals han de dominar les tècniques de la creació i disseny dels diferents productes enoturístics fonamentals en la planificació de la gestió turística del patrimoni intangible. És per això, que l’alumnat compta, en aquests moments, amb la possibilitats de cursar una formació de qualitat en un centre internacional de formació referent en el sector turístic i vitivinícola como és el CETT, adscrit a la Universitat de Barcelona.

Aquest curs permet a tots aquelles professionals del sector interessats en l’enoturisme conciliar fàcilment els estudis amb la seva vida personal i professional gràcies a la comoditat que ofereix la formació virtual a distància.

Deixa'ns la teva opinió

Es posible aún apuntarse a este curso?Hay otra edición de este curso en marzo?

Gonzalo De Lazaro

Buenos días Gonzalo. Es posible apuntarse a la próxima edición del curso, en marzo-abril, del año próximo. Puedes enviar un correo a cettelearning@cett.cat y te informaremos de todos los detalles.

Equipo Cettelearning

Publica un comentari: