La teva cistella
93 428 07 77
Inici >

Formació a mida


El Grup CETT,  aprofitant les sinèrgies generades per les empreses pròpies del grup i aquelles de col·laboradores, es troba contínuament treballant en la recerca i l’estudi dels aspectes més innovadors, a fi de poder desenvolupar una formació tècnica amb un elevat nivell d’expertesa. Fruit d’aquests esforços CETT eLearning es suma a la formació a mida per a empreses ampliant-la la ja existent amb necessitats metodològiques online i semipresencial que s'adreça específicament a professionals amb inquietuds per millorar, formant-los en les més innovadores tècniques en desenvolupament, gestió i producció de serveis.                                 
Aquest tipus de formació a mida és, sens dubte, la inversió que aporta a l’organització el valor afegit més directament vinculat al producte o servei, ja que capacita als equips en la realització de les seves tasques i per tant contribueix a l’èxit de les empreses turístiques.

CETT eLearning, es posa també, a l’abast de les empreses del sector turístic, a professionals experts en els aspectes més representatius i actuals de la gestió empresarial, a fi de garantir formacions de qualitat ajustades a les necessitats i característiques de cada organització. 


Treballant a mida, els nostres objectius són:
  • L’estudi de necessitats formatives al sector
  • El desenvolupament de programes específics 
  • La formulació de solucions a mida de les empreses
  • La gestió integral de les accions de formació

Treballem per fer formació a l’alçada dels professionals i a mida de l’empresa, per això podem adaptar a les seves necessitats específiques, la totalitat de l'oferta formativa que apareix en el catàleg de cursos del nostre web, o dissenyar a mida aquella formació que s'ajusti als objectius de la seva organització. Aquesta formació la podem impartir a les nostres instal·lacions o In Company.

  


Per a més informació: CETTeLearning@cett.cat