La teva cistella
93 428 07 77
Inici >

Preguntes freqüents

 1. Puc cursar un màster sense haver cursat un grau anteriorment?

  Sí, pots cursar-lo però la titulació obtinguda, al no haver cursat un grau amb anterioritat, serà un Diploma d'Extensió Universitària (DEU). 

 2. Puc cursar el curs de sommelier sense tenir una titulació acadèmica prèvia?

  Sí, pots cursar-lo, i la titulació que s'obté és un Certificat d'Extensió Universitària (CEU). 

 3. Puc cursar mòduls individuals i desprès obtenir una titulació?

  Sí, desprès d'haver superat el número de mòduls
  que equivalen a una titulació superior, l'alumne haurà de sol·licitar-ho i, posteriorment, abonar l'import íntegre de la matrícula i les taxes aplicables per a la seva obtenció

 4. El Màster en Gestió i Dinamització Turística del Patrimoni és un màster propi o oficial?

  El Màster en Gestió i Dinamització Turística del Patrimoni és una titulació pròpia.

 5. Com es divideix el 
  Màster en Gestió i Dinamització Turística del Patrimoni
  ?

  El màster és d'any de duració, es divideix en dos postgraus, els quals es fraccionen en quatre mòduls. Cada un dels mòduls té una durada aproximada d'un mes i mig.

 6. Com es gestionen els Tours Presencials o el Petit Tour?

  El Petit Tour i els tours presencials del Curs de Sommelier, són els únics mòduls que no es fan de forma online.

  Pel que fa al Petit Tour, al ser un mòdul complementari, no requereix ser cursat per part de l'alumne per l'obtenció de la titulació del màster. En canvi, els tours presencials del Curs de Sommelier, són de caràcter obligatori per tal d'obtenir la titulació. Tot i així, en el cas del Petit Tour, tot i ser un mòdul complementari, recomanem la seva assistència donat que en aquest es fa un recull de la major part dels coneixements desenvolupats durant el curs, els quals són explicats in situ per part dels professionals del sector i, a la vegada, es visiten alguns dels equipaments patrimonials turístics més significatius de la destinació.

 7. Com es gestiona i defineix el treball final de màster?

  Al llarg del primer semestre, l'alumne va adquirint els coneixements necessaris sobre la temàtica i, durant el mes de desembre-gener, ha de començar a pensar en el tema sobre el qual vol realitzar el projecte final de màster. A finals d'aquest mes, principis de febrer, a l'alumne se l'assigna un tutor, el qual el guiarà, ajudarà i reorientarà en tot el concernent a l'elaboració del projecte final. Aquest mateix tutor estarà amb l'alumne durant els mesos següents per solucionar tots aquells dubtes que li sorgeixin durant l'elaboració del mateix.

  La defensa del projecte final es pot fer online via Skype.

 8. En algun moment del programa del Màster en Gestió i Dinamització Turística del Patrimoni i/o el Curs de Sommelier és necessari viatjar a Espanya?

  En el cas del Màster, no és necessari venir a Espanya, ja que tota la formació és online, a excepció de voler realitzar el Petit Tour i que aquest es desenvolupes a Espanya. 

  En canvi, pel que fa al Curs de Sommelier, l'alumne haurà de venir a Espanya, concretament al nostre Campus CETT-UB, per cursar els dos mòduls de 4 dies que es realitzen de forma presencial.

 9. Quina és la gestió pertinent per obtenir el títol físic de les diferents titulacions?

  Un cop finalitzada la formació l'alumne haurà d'abonar les taxes pertinents d'expedició del títol i un cop obtinguda la titulació física, s'enviarà per valisa consular.