La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > >

Postgrau en Dinamització Turística del Patrimoni

P
Postgrau
(Veure tot)
 
Postgrau en Dinamització Turística del Patrimoni 1.990 €
+ taxes UB 308,80  € 
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 30 ECTS - 750 hores lectives
Dates: 15/10/2018 a 17/02/2019
Idioma: Castellà
Itinerari: Màster en Gestió i Dinamització Turística del Patrimoni
Contacta amb nosaltres ››
1.990 €
+ taxes UB 308,80  € 
Aquest Diploma de Postgrau en Dinamització turística del patrimoni és, en la seva totalitat, el primer itinerari de formació dins del programa del màster en Gestió i dinamització turística del patrimoni, basat en mòduls online, en el que es marquen les bases de la creació i la gestió dels diferents equipaments patrimonials turístics.

Aquesta formació està integrada per quatre mòduls independents vinculats al patrimoni cultural i natural. 

El programa formatiu complert per a l'obtenció del Diploma de Postgrau en Dinamització turística del patrimoni tindrà una durada d'un semestre.

Deixa'ns la teva opinió

Buenas tardes, Soy de Argentina y en Diciembre me gradúo de Técnico Superior en Turismo, es necesario tener el titulo profesional para comenzar con el Máster? y cuantas veces habría que asistir al mismo para rendir los examenes, o es todo On-Line?Muchas Gracias.

Mauricio Buggé

Buenas tardes Mauricio.Puedes cursar el máster sin necesitad de tener tu título de Técnico Superior en Turismo. El máster es 100% on line, por lo que puedes seguir todo el temario, entregar actividades y realizar el Trabajo de Final de Máster (con su posterior defensa) desde Argentina. Muchas gracias a tí!

Cettelearning

Publica un comentari: