La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > > Postgrau en Estratègia Turística del Patrimoni > >

Postgrau en Estratègia Turística del Patrimoni

P
Postgrau
(Veure tot)
 
Postgrau en Estratègia Turística del Patrimoni 1.990 €
+ taxes UB 308,80  € 
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 30 ECTS - 750 hores lectives
Dates: 18/02/2019 a 21/06/2019
Idioma: Castellà
Itinerari: Màster en Gestió i Dinamització Turística del Patrimoni
Contacta amb nosaltres ››
1.990 €
+ taxes UB 308,80  € 

Metodologia


La realització dels mòduls es desenvoluparà mitjançant la metodologia de l’educació a distància. Amb aquest tipus de formació es pretén que l'estudiant sigui el protagonista de la seva formació, amb horaris totalment flexibles i adaptant els coneixements a les necessitats de l'alumne.

L’estudiant disposarà del suport d’un tutor i d’experts en els continguts, i mitjançant el campus virtual podrà desenvolupar el seu aprenentatge de forma tutelada o autònoma, quan les eines i el plantejament ho requereixi.

Els mòduls són impartits per a un equip de professors i professionals en actiu dels àmbits del turisme, del patrimoni i de la seva didàctica i divulgació, així com coordinadors responsables dels mòduls, amb la funció principal de dinamitzar el procés formatiu, garantint un seguiment i aprofitament òptim del curs.


Avaluació


L'avaluació contínua del diploma de postgrau online en Estratègia turística del patrimoni es basarà en la participació i el treball desenvolupat pels alumnes als diferents mòduls, aplicant tots els coneixements adquirits en el transcurs del programa.

Deixa'ns la teva opinió

Buenas noches quiero mas información sobre diploma dle posgrado.

ZULTY JUDITH M

Apreciada Zulty Judith, ¿Sería tan amable de facilitarnos su contacto vía email (cettelearning@cett.cat) para poder enviarle toda la información requerida? Muchas gracias por su interés.

Equipo Elearning

Esto es solo por internet o sea virtual??

Carolina bernal

Apreciada Carolina, el postgrado se imparte siguiendo una metodología on-line y está basada en un formato en el que la teoría y práctica de actividades se realizan utilizando las herramientas digitales más innovadoras, con planteamientos didácticos e interactivos. Los alumnos disponen de un campus virtual donde encuentran materiales didácticos en formato multimedia y audiovisual de gran calidad, y también herramientas básicas de comunicación como el correo, el chat y el fórum para estar en contacto con los docentes. La tutorización y el seguimiento del alumno se realiza de forma personalizada. Cualquier duda o información adicional que necesites, puedes consultarnos a través de nuestro correo electrónico: cettelearing@cett.cat.

Equipo Cett Elearning

Publica un comentari: